Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 29 iulie 2015

Fratia penalilor din fruntea partidelor politice

Liga hotilor

   Imaginea unui partid este data in general de onestitatea si credibilitatea liderilor politici, iar in particular, de varful de lance, de liderul suprem al partidului sau filialei judetene, locale, etc. care se vrea a fi cel mai reprezentativ pentru formatiune. Valorile promovate si sustinute de catre partide, viziunile si doctrinele, interesele nationale, pardon, am vrut sa scriu PERSONALE sunt demonstrate de imaginea si situatia liderului de grup. Asta-i in teorie, ca in practica, realitatea este cu totul alta. 

Realitatea ne arata ca in fruntea majoritatii partidelor politice s-au cocotat toti anchetatii, condamnatii sau cercetatii pentru anumite fapte de natura penala, incompatibilii, in speta, hotii. Acestia sunt cei mai reprezentativi oameni de care dispun partidele? Poate exprima ceva mai bine viziunea si interesul national prin atitudinea si faptele de coruptie de care sunt acuzati liderii politici parasutati in varful formatiunilor politice? Cum se justifica acestia in fata electoratului? Ce norme morale au fata de respectarea legii si a Justitiei? Cum sa-i aleaga electoratul cand asupra lor planeaza necinstea, minciuna si faptele de coruptie pentru care sunt cercetati sau declarati incompatibili? Bine, daca se adreseaza puscariasilor din penitenciare, hotilor la drumul mare, violatorilor, smenarilor, traseistilor si curvelor politice, atunci si-au gasit nisa de electorat care sa-i voteze. 


Cum ramane insa cu legile interne din partide, care le interziceau condamnatilor si celor certati cu legea sa mai ocupe functii de conducere? Sau legea se aplica doar de la ei in jos? Adica, ei sunt mai presus de lege? De fapt, pana si hotii veritabili au o lege pe care o respecta, dar vad ca fratia penalilor si hotilor din politica, nu. Adio democratie! Urmeaza un altfel de dictatura mascata, prin accederea la putere a urmasilor cosmopoliti, promovarea nonvalorilor, cadrelor care au facut si mai fac in continuare politie politica. Intrarea pe usa din dos in Parlament a partidelor de buzunar sau balama cum mai sunt ele numite, cele care n-au fost alese de catre electorat. Pai, am dorit sa scapam de UDMR si ne-am pricopsit cu alti minoritari gen UNPR si ALDE, sustinuti artificial in teren de catre echipele puternice ca jucatori de rezerva si echipe satelit. 

De fapt, intr-o tara asuprita si amenintata cu infometarea, cu un electorat indobitocit si cumparat cu doi mici si o bere, o excursie sau o plasa cu alimente, nu ne mai miram ca populatia a trimis in Parlament in 2012 zeci de hoti si handicapati, puscariabili si santajisti, baroni locali cu mainile patate. Nici macar nu a contat numele candidatului, electoratul a dorit sa scape de dictatura basista, astfel ca, si daca se punea o maimuta, o matura sau un bolovan pe afisele USL, electoratul alegea schimbarea. Normal ca au ajuns in Parlament tot felul de personaje certate cu legea sau cu dizabilitati intelectuale si morale. Acum o sa urmeze schimbarea schimbarii :))

Taina:
Mai ramane sa vedem cum fostii basisti si pedelisti se intorc la butoane, cerectatii penali sa revina la masa in fruntea bucatelor si sa-i vedem pe Don Scripca sau Don Aris cum isi reactiveaza structura si tentaculele asupra judetului. Doamne fereste! Orice este posibil in Fratia PENALILOR! Iar urmasii acestora, pupilele care au crescut sub mana lor protectoare, sunt naparcile care si-au tradat stapanii si acum le vor imperiul. Au invatat metodele securistice si cum sa manipuleze, santajeze, ameninte pe cei incomozi, sa folosesaca metode ilegale de intimidare si supraveghere fara mandat.

DNA-ul si Justitia, Parlamentul au luat la cunostinta metodele si fapte ilegale cu care se ocupa acesti demnitari? De aia le platim noi lefurile si pensiile speciale, ca sa se foloseasaca de structuri, hackeri, si sa faca politie politica? De asta au murit tinerii la REVOLUTIE? Asta este alternativa la comunism? Asta numesc ei democratie, legea pumnului in gura si oprimarea cetateanului?


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...