Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 7 iulie 2015

Fagarasul, cimitir al sperantelor

Ati fost vreodata pusi in situatia ridicola de a recunoste ca ati votat cu cine nu trebuie? Ati trait vreodata cu speranta ca votand o noua clasa politica veti avea un oras mai prosper si o viata mai usoara, dar contrar asteptarilor v-ati simtit inselati, tradati si asupriti mai rau decat pe vremea comunistilor? V-ati facut mea-culpa ca ati votat cu cei mai mari hoti si incapabili?

Ati fost vreodata pusi in situatia de a ajunge la spital ca aveati o urgenta, la gara sa prindeti trenul, la un cabinet medical unde aveati o programare sau chiar la locul de munca, dar din cauza lucrarilor interminabile de luni de zile, sa nu ajungeti la timp? I-ati injurat vreodata in gand sau cu voce tare pe toti cei care lucreaza in administratia locala, in frunte cu premarele si vicele, dupa ce, peste noapte, pe o strada astupata si cu semaforul demontat a aparut din nou un sant si alte lucrari, cozi interminabile la noul semafor, pentru ca, vezi-Doamne!, s-a uitat instalarea conductei de apa sau a celei de termoficare, etc? De fapt, s-a uitat cu intentie, pentru o noua lucrare, alti bani si alte comisioane primite! 

Cam cat de bucurosi v-ati trezit dimineata cand n-ati avut apa sa va spalati si de pus in ibric pentru cafea, datorita unui Dorel care a lucrat in scarba si a spart conducta centrala? Cat de senini v-ati dus seara la culcare dupa ce ati realizat ca apa nu are presiune si nu va puteti face dusul de seara? Cam cat de fericiti ati fost cand ati remarcat faptul ca trec zile, saptamani, iar in unele cazuri chiar luni de zile, ca firmele angajate de municipalitate cu tot felul de Dorei si Gigei si-au adunat calabalacul, dar santul continua sa va ranjeasca amenintator iar colbul de pe mobila din casa creste semnificativ?

Sunt ferm convins ca majoritatea fagarasenilor se regasesc in randurile postate mai sus. Toate cele descrise sunt mai mult decat o practica. o stare de fapt generatoare de stres si disconfort. Toate acestea se refelecta in incapacitatea administratiei locale, in frunte cu PRIMARUL, de a administra Fagarasul. Liberalii sunt groparii sperantelor noastre. 

In calitate de cetatean adus la limita rabdarii, cu taxele si impozitele platite la zi, ma declar total nemultumit de prestatia primarului, vicelui si consilierilor liberali care formeaza o majoritate mai mult decat confortabila. Ne-au ingropat si ultima farama de speranta la o viata mai buna, la civilizatie si un trai decent. Ma simt abandonat, sfidat si umilit de catre actuala administratie locala.

Am sa trec peste faptul ca primarul si vicele sunt incapabili sa gestioneze situatia, dar ma intreb, voi, ceilati consilieri liberali care formati majoritatea in consiliu, ce rol jucati? Daca primarul este doar o marioneta, voi, consilierii, ce sunteti? Ridicatori de doua degetele? Nu v-ati saturat sa fiti injurati si asociati cu neputinta? Nu v-ati saturat sa dormiti in scaune si sa consumati aerul din sala de sedinte?! Chiar nu va apasa starea orasului care a ajuns atat de deplorabil tocmai pentru ca voi dormiti si votati doar interesele voastre?

Sunteti din ce in ce mai jalnici. Ani de zile ne-ati mintit si dus cu vorba, ne-ati taxat si dijmuit ca pe sclavii vostri, pas cu pas ne-ati subjugat si distrus orice urma de speranta. Iar lucrul bine facut cu care ne-ati impuiat capul in campanie, se dovedeste lucrul bine furat. Doar la hotii va pricepeti. Pas cu pas, ati furat tot ce se putea din acest oras. Ce mama naibii sa ne mai luam inapoi? De la fabrici si uzine, locuri de munca, cantina si terenuri, stadion si strand, dreptul la o viata civilizata, libertatea expresiei, pana la dreptul la speranta, ne-ati luat TOT!!!

2 comentarii :

  1. Au furat tot din combinat. Carje si compania. De 7nde credeti ca se scalda in bani si e plin de el.... dar vine vremea decontului. Pentru toti.....
    Primarul si-a pus toate neamurile peste tot in afaceri de unde iese banul. La anul sa vedem cu ce ne mai prostesc. Ar trebui sa nu mearga nimeni la vot. Niste nesimtiti. Toti. Jigodii penale!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Luminita .....de la capatul tunelului......DE fapt ,la anul ei se vor lauda cu minunatele lor realizari si or sa mearga cu nasul pe sus ca sa arate ca nu mai sunt altii ca ei. Nu i am votat si nu o sa votez niciodata cu astfel de asa zisi "oameni politici" iar la nivel national e jale, jale mare politica tuturor politrucilor infumurati si tradatori ..... Ei traiesc inca in bezna mintii lor adica fara...... constiinta, fara ...lumina.Dumnezeu sa ne ierte pe toti!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...