Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 9 iunie 2015

Generalul cu partid breloc a ratat tinta

Partidul breloc

   In opinia analistilor politici, in ultima perioada si-au facut aparitia tot felul de partide si partidulete, nemultumitii sau alungatii din partidele-mama, care si-au incropit rapid o ceata de ciolanari, ajungand partide breloc care se agata de pantalonii celor de la putere. Ne-am obisnuit deja sa vedem aripioare ale partidelor de dreapta (sau chiar un stol) dar si de stanga, cum este cazul partidului condus de generalismul cu "n"-spe mii de stele, mai multe chiar decat pe bolta cereasca. Iar progresistii (UNPR) au cam ratat sansa si totodata tinta de a da premierul. Ce-i drept, s-au mentinut la putere de cand stau agatati la gaica pantalonilor purtati ba pe dreapta, ba pe stanga. Iar generalul, cu ticurile si defectele verbale( zici ca ramane fara saliva cand vorbeste) aceleasi de fiecare data, de le-am si invatat pe de rost, ne tot abureste ca el si formatiunea de catane pe care o conduce, lupta pentru progresul Romaniei si alte bla-bla-uri. De data aceasta a ratat tinta, dar mai are o sansa..

Scena teatrului de razboiDe data aceasta chiar a ratat obiectivul "pentru binele tarii" si trebuie sa-l credem pe cuvant. Ce prada de razboi si tratat de negociere a ratat acum cand le putea arata cartusul si celor de stanga si celor de dreapta. Ca un adevarat generalism si-a tinut cuvantul dat si astfel a salvat stabilitatea politica si haosul dorit de liberali. Dupa opinia mea, nasul progresist putea sa-i ceara finului Victoras postul de premier, dar s-a multumit cu cimentarea coalitiei. Putea sa le ceara apoi PSD-istilor sa-l mentina pe finul Victoras la sefia partidului amenintand ca altfel rupe pactul si se muta in barca liberala. Surprinzator insa, desi avea cartusul pe teava si tinta in obiectiv, patriotul si progresistul generalism sta in barca lui. Hmm, destul de suspecta aceasta miscare. I-a tremurat mana pe tragaci? Sau poate ca a simtit o arma la tampla?

Taina:
Sa fie vorba despre lunetistii de la DNA? Cica ar avea si el niste dosare si poate ca de asta a stat cuminte. Doar asa se explica ratarea tintei de catre generalisimul progresist. Da' nu-i nimic, ca de ce iti este frica, nu scapi. Si nici cei care au fugit in partidul breloc, sperand astfel sa scape de lunetistii DNA-ului.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...