Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 22 iunie 2015

Fagarasul este lipsit de lichiditati, dar mafia politica prospera

Fagarasul lor : clientelar, penal si corupt vs Fagarasul nostru, saracit si plin de praf

    Nu va lasti inselati de clasa politica fagaraseana instaurata ca o caracatita peste tot ce misca in targul cu cetate, de gasca de functionari numiti in administratie de catre lebarali, cei care au fost "unsi" in functii doar ca sa serveasca mecanismelor de partid si increngaturilor din afaceri.

Fagarasul este naucit de lentoarea si incapacitatea autoritatilor de a gasi solutii, de a redresa un municipiu in deriva. Daca in primul mandat n-au facut nimic, atunci cand la butoanele CJ-ului si impartit banetul discretionar se afla starostele leberal, Aris , in cel de-al doilea mandat, leberalii ne-au convins ca sunt incompetenti sa administreze urbea. Parca o fac deliberat si vor sa ne spuna: NU NE MAI VOTATI! Ma rog, este strategia si problema lor. Dar pe mine altceva ma framanta: unde sunt banii din taxe si impozite? Unde sunt banii comunitatii? Ca la taxat si impus tot felul de biruri sunt fruntasi pe tara. La realizari, zero. Dupa 25 de ani de tranzitie, din banii nostri, ai contribuabililor, imbuibatii vremii si-au construit adevarate imperii si afaceri care au prosperat in Fagaras. Mda, dar este vorba despre Fagarasul lor, al celor cu gulere patate de coruptie, nu de Fagarasul nostru, cel saracit si plin de praf, cu taxe letale pentru votantul obisnuit. Un Fagaras clientelar,penal si total corupt!

Unde sunt banii din taxe si impozite?

   Pai, daca stam stramb si judecam drept, daca facem o simpla analiza, o sa realizam ca banii comunitatii s-au dus pe festivaluri, trilu-lilu, spagi, contracte paguboase si comisioane returnate politucilor, in borduri puse aiurea, canalizari facute de mantuiala si neterminate, giratorii fara sens, in terenuri, concedii de lux, deplasari in strainatate, functii pentru amante si neamuri, in sporuri de tot felul, prime,etc. Dar voi de unde credeti ca si-au cumparat bolizi ultimul ragnet, vile si pensiuni? Credeti ca amantele se tin cu paie? Banii fagarasenilor se regasesc in conturile anumitor indivizi, in firmele fantoma infiintate si apoi intrate brusc in faliment, detinute de gulerele galbene sau portoicalii, dupa caz. Daca analizam si arestatii si cercetatii din Tara Fagarasului, o sa vadem ca pe langa numele sonore s-au destructurat si cateva retele de evazioniosti locali, traficanti de carne vie, proxeneti, camatari si alte scursuri. Noroc cu procurorii de la DNA si DIICOT.

Taina:
De un sigur lucru mai este nevoie: O LEGE care sa le confiste banii si averile acumulate fraudulos. Sa returneze tot ce ne-au furat. In caz contrar, noi o sa ramanem cu paguba, iar mafiotii, cu banetul furat, dupa ce au fost cazati o scurta perioada la"beciul domnesc" cu prelungirea cantonamentului fortat la domiciliu.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...