Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 26 mai 2015

Gura targului :Lupta pentru putere in municipiul cu cetate

Lupta se da intr-un orasel de provincie, cu istorie bogata si traditii, in care nu se mai intampla nimic notabil, de parca timpul a stat in loc. Cu toate acestea, mult prea multi isi doresc suprematia si un loc pe fotoliul caldut al starostelui de cetate. Daca am analiza mandatele ocupantilor de jilt domnesc din oraselul cu cetate, exceptand prea scurtul mandat al fostului director de liceu care a trecut in nefiinta, acesta a fost si este condus de figuri total nereprezentative.

Mai grav este faptul ca de 7 ani de zile sunt la carma doua personaje sagetate care nu doar ca n-au facut nimic pentru cetatenii urbei, au reusit chiar sa-l distruga si sa isi atraga antipatia concetatenilor. Primul este recunoscut drept personajul de carton sau marioneta, dar si pentru modul in care a cazut in bratele amorului extraconjugal, cu o lipsa de discernamant care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe votanti. Iar al doilea, pemntru  lacomia cu care si-a dorit toate afacerile ce se derulau prin cetate.
 Ei, tocmai aici este batalia mare, in partidul sagetatilor si cei doi conducatori ai acestei formatiuni, care incearca sa isi impuna candidatul. Pe de-o parte, actualul ocupant al jiltului s-a lepadat de adjunct, care era seful sau pe linie de partid(zvonacii spun ca s-a lasta cu cateva palme si injurii). Mai are insa un ghimpe care-i sta in coasta...

 Pe de alta parte, exista noii intrati in partid care vor sa se impuna si sa preia conducerea sagetatilor, sub arcusul marelui cobzar care da cu scripca pe la judet. In aripa portocalie si-a facut intrarea si marele vanzator de idei cu pastravari sau cu ghiocei pe la ferestre (ala care-i sef la Odaia de Negotz si Industrie), care sa-l secondeze pe maresalul portocaliu in lupta pentru apele involburate. Si da-i si lupta..Daca analizam situatia Brasiovului, vedem un oras resedinta de judet pus pe picioare si modernizat. Vom vedea cine o sa castige.


Un comentariu :

  1. Da pentru ce se mai lupta Carje? Afaceristul popii!!! Daca nu facea afaceri cu statul era un zero barat!!! Nu stiu de Manduc dar la cum arata orasul vostru mi-ar fi rusine sa mai ies din casa! Sau din hotelul cu gagica.... Vai de mama voastra. Aveti un oras prapadit de tot!!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...