Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 14 mai 2015

Curvasaria din mariajul PNL-PDL, o infidelitate demascata.

Mariajul dintre o curva si un betiv, esec total

   In viata reala cand doi oameni isi unesc destinele rezulta un cuplu care isi materializeaza iubirea printr-un mariaj. Ei bine, mai exista si casatorii de convenienta, acele uniuni infaptuite pentru atingerea unui scop( barbatul care este batran si bogat isi doreste o sotie tanara si frumoasa). Altfel stau lucrurile cand o curva versata si un betiv notoriu, formeaza un cuplu. Esec total. Femeia, rea de musca si dornica sa se intinda cu cine-i place, o sa-si insele barbatul ori de cate ori o sa aiba ocazia. Iar barbatul, mai dornic de licori bahice, decat de amor, o sa fie mai intai nestiutor, apoi nepasator, iar in final, ramane un incornorat.

Mare dezamagire si in "marele" partid politic care si-a unit destinele din interes. Mai intai s-a dat in stamba jarteaua penala care si-a dezvelit coapsele lasand la vedere poligonul de tragere in care sa isi infiga plugul, grapa si semanatoarea, toti doritorii. De o buna bucata de timp, a inceput sa rasufle mai inatai in Bistrita, ca mariajul politic al noului PNL, este doar de convenienta. Au inceput sa se paruie si injure, sa-si parasca si denigreze colegii prin inregistrari marsave, adica sa-si spele rufele murdare in public.Ca in orice casnice, vina o poarta ambii soti, nu doar unul. Pe de-o parte este vina curvasariei cu stenogramele aparute in presa si lipsa de onore a vechiului PNL care a gafat din nou - asa cum a facut-o si cu PSD-ul - folosind un limbaj adecvat cu mizeria gestului. Va mai aduceti aminte ca si in municipiul cu cetate aceeasi liberali inainte de alegeri au scos o fitzuica cu titlul de ziar "Monitorul" in care scriau tot felul de minciuni, incercand sa denigreze adevaratul Monitor de Fagaras, doar ca sa castige alegerile?  Ei bine, de data asta au facut-o la nivel macro. Pe de alta parte, este si vina celeilalte parti, adica a consortului betivan, care nu se implica in relatie si isi cam neglijeaza atributiile, lasand totul la voia intamplarii.

Opozitia este slabita si derutata, cu toate ca fostul lider PNL a castigat prezidentialele. Au pretentia si impresia ca functia de prim-ministru este prea importanta ca sa o cedeze fostului PDL. Curvasarie pe fata! Nu-i acuzau acesti demagogi din PNL pe fostii aliati din PSD, ca nu vor sa-l sustina pe Crin Antonescu la prezidentiale? Aha! Iar acum, ce fac ei cu PDL-ul? Infidelitate si curvasarie politica marca PNL! Iar ei vor sa faca o majoritate ca sa dea noua putere. Nu merge sa pui mana pe putere, adunand toate gunoaiele din Parlament. Gunoaiele alea vor vrea pe listele de parlamentari la generalele de anul viitor! Doar se compromit, cu sanse mari sa piarda alegerile!


Monica Plugaru

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...