Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 29 aprilie 2015

Gura targului : De la tractorist cu grapa la postas si tigari SENATOR

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul


Vorbeste lumea pe la colturi ca un postas din targul cu cetate, unul cu nume de te apuca rasul, cu aparente dizabilitati mentale dar si fizice, cu gura mare si capul gol, a visat intr-o noapte ca nu mai vrea sa duca geanta cu scrisori si banii pensionarilor. Mai bine sa primeasca el plicuri cu...cine stie ce in ele. Ca-i mai bine sa intre in politica, sa faca afaceri cu statul si sa fumeze tigari Senator. Sar peste etapele cu gargara si pelegrinarile pe la mai toate partidele, tzepele date si suveicile invartite ca sa puna mana pe cantina si lucrari nenumarate din bani publici, ca s-a scris tone de hartie cu aceste subiecte.
Un motiv pentru care nu toata lumea poate face politica ( cel putin teoretic, ca practic toti se pricep), este acela ca trebuie sa stapanesti arta negocierii, conversatiei, sa ai vorbele la tine si sa te mai si creada lumea. Din pacate, la noi, toti astia care nu se pricep la nimic, care-s tari in clanta si spun multe basme, au ajuns fie in administratia locala, judeteana sau chiar prin Sparlament. Iar indidividul asta de care faceam vorbire, este unul dintre ei. Cu hapa-hapa si lugu-lugu pe langa Mos Arestatu' din Brasov, a ajuns sa traga matza de coada si sa isi linga degetele cu mierea din politica. Bine, el se si crede mare politruc, ca este un personaj important. Parerea mea, nici gastile de colorati si infometati nu o sa-l mai aleaga, cu toate mesele oferite in preajma alegerilor. Poate ca ofera plicul , deh, narav de postas,Eu nici acuma nu sunt convins ca nea postasul asta cu gura mare, fumeaza tigari Senator. Bine, sunt constient ca ar putea prezenta dovezi irefutabile, ca mi-ar arata chistocul din coltul gurii, ca ar scoate fum pe nas, de nervi ca nu-i ies socotelile. Dar na, te poti pune cu taranu' / de cand si-a schimbat mertanu' ( n-am gasit alta rima) ? Iar asta nu ma incalzeste cu nimic. Nici macar fumurile lui de la tigarile Senator, nici amenintarile, nici gura spurcata a Mariei-Monica sau altui membru cu dizabilitati. Ma doare la basca de tot clanul. Ramane doar un oportunist si un parvenit, slab si fara idei, fara nicio realizare politica. Daca ar fi fost un monument de moralitate, un sfant, ar fi putut sa aiba pretentii, dar asa....face doar pe lupul moralist. Iar baiatul asta, nu doar ca nu convige pe nimeni ca are stofa de politician, dar pe zi ce trece ni se dezvaluie ca un oportunist care urmareste doar sa parvina, sa se cocoate ca gaina in varful gramaezii.

Taina:
Liderul cu scripca din Brasov nu-l are in vizor, marionetele din municipiul cu cetate i-au cam dat cu flit de muste, iar Mos Arestatu' nu mai este in carti sa-l sustina. Bine, a incercat sa parvina in partidul iubitorilor de roze, a testat apele involburate ale Oltului, icercand sa isi mentina legaturile si sa candideze pentru postul de primar. Zvonerii au aflat si i-au cam dejucat planurile. Poate insa sa o faca in calitate de independent, ca nu-l opreste nimeni. Oare mai stie din ce partid face parte? La momentul publicarii acestui pamflet, era inca in tabara sagetatilor. 

PS: Prea bun nu esti, dar prea de la tara, da! Nu ma ameninta ca pot scrie neintrerupt si fara greturi, de nu le poti duce. Daca vrei sa ai tolba plina de scrisori, e traba ta, dar n-o mai fa pe lupul moralist, ca nu tine. 

Iata si cateva articole primite de la cititori:

Instața a decis, Sebastian Grapă este… pamfletar!

Instanţa a decis în cazul consilierului județean Sebastian Grapă (PNL) că este nevinovat, în cazul de anul trecut, când a adus într-o şedinţă de Consiliu Judeţean trei figurine de carton prezentate în uniforme naziste. Acestea îl prezentau pe Emil Boc, premier al României pe atunci, pe Gheorghe Ialomiţeanu, ministru al Finanţelor la acea vreme, şi pe actualul primar al Braşovului, George Scripcaru. Gestul a fost făcut în şedinţa în care au fost chemate cadre medicale din Spitalele Săcele, Victoria şi Codlea, la scurtă vreme după ce Guvernul PDL a decis închiderea lor, printr-o Hotărâre. Cei trei i-au făcut plângeri penale consilierului judeţean pentru folosire de însemne naziste.
“Aceştia, la momentul respectiv mi-au făcut o plângere penală, au spus că n-am făcut altceva decât să folosesc însemne naziste. Ei, alaltăieri am primit o rezoluţie de la Parchet. Vreau să vă spun că sunt declarat nevinovat. Parchetul a înţeles foarte clar că ce am făcut eu acolo nu a fost o promovare şi propovăduire de însemne naziste, ci pur şi simplu un pamflet” a declarat liberalul Sebastian Grapă.

Sebastian Grapa a luat-o razna: Cine vine in Tara Fagarasului si ne calca pe batatura, ii luam gatul cu coasa

Sebastian
Gazeta Brasovului ne informeaza ca mos Cancescu, si omul sau de incredere, Sebastian Grapa, au trecut la amenintari directe la adresa adversarilor politici. Astfel, sambata la Poiana Narciselor, cei doi l-au amenintat pe Nicolae Tucunel
Îl invit pe domnul Cancescu sa ma corecteze daca parafrazarea mea nu ii este pe plac. A sunat cam asa: «intr-o luna de zile, cei imbracati astazi in alb si verde, fosti portocalii, alaturi de independenti, veti disparea din viata politica». Consilierul judetean Sebastian Grapa a ales cuvinte mai directe: «Cine vine in Tara Fagarasului si ne calca pe batatura, ii luam gatul cu coasa». Am inteles, domnilor, cum va faceti campanie electorala, la fel ca sutele de oameni care v-au huiduit in Poiana Narciselor. Am inteles si de ce erati insotiti de garzi de corp, a spus Nicolae Tucunel.
Sebastian Grapa, ai prins glas? Nu te-au fugarit fagarasenii la cate tepe le-ai tras? Acum ai inceput sa-i imprumuti bodyguarzii lui Cancescu?
Mai bine te-ai duce sa te predai la politie pentru toate tepele pe care le-ai dat si pentru cele 17 milioane de euro luate ilegal de la Consiliul Judetean cu ajutorul prietenului tau, Ghinion Cancescu.

Sebastian Grapa se asociaza cu Dorin Lazar Maior pentru un contract de 1 milion de euro. Credeati ca pentru libertate si democratie? Naivilor :-)

Demonstrantii din Piata Sfatului se pot declara bucurosi. Protestele lor au efect. De fapt au efect pentru conducatori nu pentru cei multi.
Saptamana trecuta va povesteam un zvon, ca Sebastian Grapa a preluat contractul de catering de la Spitalul Judetean. Acesta a reactionat, suspect de rapid in opinia noastra, si a declarat ca nu a luat nici un astfel de contract.
Am continuat cercetarile si am descoperit ca lucrurile stau asa:
Sebastian Grapa impreuna cu revolutionarul infractor, pesedistul Dorin Lazar Maior, si-au facut o firma. Cu aceasta firma vor participa la licitatia de cateringpentru Maternitate, care prevede un contract de 1 milion de euro in patru ani. Pentru meritele deosebite din Piata Sfatului, cand au convins cateva sute de persoane sa strige impotriva PDL, Mos Cancescu ii va declara castigatori (Maternitatea se afla in subordinaea Consiliului Judetean). Licitatia va avea loc in acest an, cel mai probabil inainte de alegerile locale din iunie.
Cei multi stau in ger si striga ca prostii iar liderii noii revolutii se imbogatesc. Democratic, nu?


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...