Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 21 aprilie 2015

Coruptii si antipaticii care fac politica in Fagaras

   Este incredibil ce fel de oameni au ajuns sa faca politica in Fagaras, sa ne conduca sau chiar sa propuna legi, sa ridice doua degetele si astfel sa hotarasca in numele nostru. Nu am sa dau nume - desi se vede clar si cu ochiul liber in sondajele pe care le-am expus cam ce fel de rebuturi avem, iar rezultatul sondajului si articolul saptamana viitoare - nu ca m-as teme de ei ca nu-i cazul, ci, pentru simplu fapt ca nu ma ocup de curatenia  gunoaielor si nici sclav la Salco Serv nu sunt.

Cele mai antipatice personaje sunt cele din administratia locala, care s-au remarcat in spatiul public prin incompetenta crasa, spagile, scandalurile si legaturile amoroase, dar si  prin faptul ca s-au ancorat bine la pubela poltica si banul public care le ajunge direct in buzunare.  As vrea sa scriu ca s-au muncit mult sa devina atat de antipatici populatiei din Fagaras, dar ar fi un nonsens, ca astia n-au muncit in viata lor nimic. Doar l-au periat pe stapan, i-au luat scamele cu limbuta si i-au cantat ode nenumarate.Poate ca fagarasenii le-ar fi iertat atitudinea slugarnica, faptul ca au fost doar niste marionete, dar aerul de zei atotputernici si aroganta fara limite, la care se adauga dispretul si faptul ca ne-au jupuit de vii cu taxele aberante, cu nepasarea fata de oras si starea in care se afla, au atras antipatia fagarasenilor. Dar asa este in viata, uneori mai si gresim, important este sa nu insistam in prostie. Ceea ce nu li se poate ierta acestor antipatici, este incercarea penibila de a continua regimul si practicile impuse de baronul sagetat de catre DNA, chiar si dupa ce a fost arestat. Au fortat jaful si mentinerea la putere incercand prin anumite tertipuri sa ne jefuiasaca in continuare. Si-au dorit controlul asupra legislativului judetean si chiar au fortat schimbarea unor jucatori.

Constat insa ca si alti cetateni din Fagaras au ajuns la concluzia ca antipaticii din politichia fagaraseana sunt deja invechiti in rele, desi sunt in general tineri, dar cu metehne vechi si comportament de stapani de sclavi. Inspaimantator este faptul ca au un tupeu fantastic si mai sunt si suferinzi de amnezie, combinata cu mitomanie acuta. Se pare ca au uitat cu desavarsire de promisiunile facute in campanie. Unii mai vor un mandat de patru ani, altii candideaza pentru tot felul de functii, doar sa prinda ciolanul cel mare, desi este clar faptul ca nu-i mai alege nimeni.

Taina:
Au astia o greata fata de munca cinstita sau o afecere legala fara contracte cu statul, de zici ca le sta osul de la ciolan in gat.  Cel mai mult ma distrez cand se lauda sagetatii ca ei sunt de dreapta, mari capitalisti, dar toti, fara exceptie, lucreaza sau au contracte cu statul, iar altii ciupesc din sponsorizari ilegale. Dupa ce sunt alesi, au dureri in cot de cetateni, cronicizate pe durata unui mandat. Vai steaua lor, in ziua in care raman debransati de  la conducta cu bani publici. 

In plus, afiseaza si un aer antipatic de superioritate sau de atoatestiutori, de paraca ei ar fi trimisii lui Dumnezeu pe pamant. N-au invatat nimic de la predecesorii lor, care acum se zbat intr-un crancen anonimat.  Cand le atragi atentia, le critici inactivitatea sau le ceri socoteala pentru treburile pentru care sunt platiti dar nu le fac, se fofileaza si tac malc schimband subiectul. Desi le-am atras atentia de nenumarate ori, le-am dat sfaturi si povete, n-au tinut cont de ele. Dimpotriva, se incapatanau ca niste catari sa ma contrazica, desi faptele au dovedit ca am dreptate. 
PS : Am impresia ca astia sunt total rupti de realitate si traiesc cu capul in norii degajati de etnobotanicele pe care le inhaleaza.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...