Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 3 martie 2015

Perchezitii DNA in Tara Fagarasului si alte judete. Fraude cu fonduri europene prin Apa Canal Sibiu SA. Liberalii sunt inglodati in datorii

1. Fraude cu fonduri europene


   Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba, coordonează percheziţii în trei judeţe şi Bucureşti, efectuând cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2011-2014.

Perchezițiile se fac la firmele dar și acasă la patronii acestora, societățile în cauză efectuând lucrări plătite din fondurile UE. SC Apă-Canal SA Sibiu este operator regional în zonă Țării Făgărașului, din Consiliul de Administrație făcând parte primarii din zonă, dar și un reprezentant al Consiliul Județean Brașov.


Potrivit unor surse judiciare, verificările DNA au legătură cu modernizarea unor stații de epurare din Sibiu şi Braşov, iar prejudiciul estimat până în prezent s-ar ridica la peste 7,7 milioane lei. Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

2. Liberalii au peste 3 miloane de Euro datorii

  Liberalii se vor reuni, în ședința Biroului Permanent Național pentru a discuta cu cifrele pe masa despre datoriile acumulate. În acest moment, liberalii au datorii de peste 3 milioane de euro. Fiecare președinte de filială județeană va trebui să aducă la partid puțin peste 1000 de euro în fiecare lună, pentru a-și plăti datoriile.

Taina: 
Acum se explica de ce incearca liberalii din Fagaras sa puna mana pe Ecoterm si abonatii acestei societati. Tot din cauza lipsei de lichiditati si-au reziliat si primariile din Tara Fagarasului contractele cu firma de paza Royal Security a liberalului Carje, viceprimar in Fagaras si liderul organizatiei municipale a PNL Fagaras. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...