Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 31 martie 2015

Opinii scrise din condei, le citim si noi, si ei : Primaria vrea sa vanda Cetatea Fagarasului

Printul Charles de Wales, vine sa cumpere Cetatea Fagarasului

Printul Charles, mostenitor al Coroanei Marii Britanii, detine in Romania cel putin zece locuinte aflate in proprietate personala sau prin intermediul Fundatiei „Mihai Eminescu Trust”, printre care se numara: Conacul Apafi din localitatea Malancrav( judetul Sibiu), o locuinta in Viscri ( Brasov), patru in Valea Zalanului (judetul Covasna) si alte patru in satul Breb din judetul Maramures. Printul a devenit un mare iubitor al traditiilor, culturii si peisajelor din tara noastra.

De cateva zile, o delegatie din Marea Britanie a sosit la Fagaras cu scopul de a cumpara monumentul istoric scos la vanzare de catre Primaria Fagaras. Ediliul sef si vicele au precizat ca presiunea pe bugetul de anul acesta este foarte mare, iar esecul cu vanzarea Ecotermului sau a externalizarii unor servicii din spital, au fost factorii determinanti in luarea acestei decizii.  Potrivit unor surse, procurorii DNA au intrat pe fir, iar in acest caz se impune o urmarire penala.

Minunile marionetei  cu soselele din Fagaras


Minunile si gropile din soseaua care strabate centrul Fagarasului sunt in stransa legatura cu edilul sef, zis si Marioneta ( Mutulica, Lolek,etc). Cica scamatorul cu talent la hocus-pocus cu banii statului, s-a apucat de framantat si astupat gropile din sosea. Pentru asta trebuie sa si dospeasca, adica sa umfle! Preturile , doar nu credeati ca asfaltul sau cozonacul!Se zvoneste ca nu exista lucrare in Fagaras, fie ca este vorba despre borduri, paza la anumite institutii, asfaltare, curatenie de primavara sau altele care sa nu fie „umflata” la facturare de cateva ori. Normal!
Intai trece pe la edilul sef, apoi pe la vicele, care este de fapt seful premarelui si factorul decident care aproba sau nu lucrarile. Asa, si?! Si ramane cum am stabilit: vindem tot si mangla cum laude cat mai sunt la putere. In concluzie, de ce nu?! Tot inainte,cu talent, ca se poate si liberalii au majoritate in Consiliul Local.

Manta, apostolul secetei din Fagaras : Se sapa dupa apa potabila pe toate strazile 

Atotputernica societate Apa Canal Sibiu, cu sucursala din Fagaras, unde patroneaza apostulul secetei si apei mai scumpe decat in desertul din Sahara, s-a apucat sa sape santuri, puturi sau fantani si alte gropi ( de parca nu erau destule in Fagaras) in speranta ca o sa gaseasca apa facatoare de minuni. Toate acestea datorita restantierilor care nu si-au platit facturile. Sfantul apostol al secetei, Manta, a decis intreruperea apei si chiar debransarea rau-platnicilor. Apostolul secetei, crede ca apa facatoare de minuni si de imbogatit alesii penali din fruntea administratiei fagarasene se afla cu certitudine pe strazile din muncipiu cu cetate.

Intrebati de utilizarea retelei de apa si canal, fagarasenii au raspuns cu diferite variante pe aceasta tema. Cei de la case, afirma ca ei au si fantani forate in curte, dar recunosc ca sunt bransati ilegal si fara a trece prin contor furtunul cu care stropesc in gradina sau cu care isi spala masinile. Cei de la bloc, afirma ca si-au montat burlane si aduna apa de ploaie pe care o folosesc pentru a face dus sau chiar la toaleta. Asupra unui numitor comun au ajuns si unii si altii, apa potabila este mai scumpa ca vinul sau berea. Asa ca, prefera sa foloseasca doar apa de ploaie...desi si aia este trecuta in factura!
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...