Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 12 martie 2015

Gura targului : PNL e doar o prescurtare de la "penal" ?

Dezinformarea si minciuna este practica activistilor leberali fagaraseni( sau se scrie la-bar-i?)

   Cea mai mare realizare dupa momentul Decembrie 89, a fost libertatea presei, dreptul cetateanului de a-si exprima opinia, dreptul la critica si opozitie fata de autoritati, institutii, mass-media corupta, sefi care abuzeaza de functii, etc. Ca simplu contribuabil, ma intreb unde ne sunt liderii de opinie, politici, sindicali, din administratie( pe asta l-au concediat), pentru ca in municipiul nostru nu prea isi fac simtita prezenta. Cu mici exceptii, desigur. Peste tot doar presa liberala si activistii platiti ai leberalilor, care au misiunea de a anihila orice comentariu sau critica adusa partidului si administratiei locale. O grupare mafiota si lipsita de profesionisti ( nu si de profesioniste, ca pe alea le-ati belit una cate una).

Fratia penalilor 

In acest binom autoritate publica – cetatean, presa locala ar avea rolul de a informa corect, dar si sa raspunda celor nemultumiti. In mass-media liberala citesti numai banalitati si promisiuni fara acoperire, iar de cenzura nu trece niciun comentariu. Halal democratie liberala si practica penala.


Fara indoiala ca sunt multe reprosuri pe care noi, cetatenii, le transmitem autoritatilor locale prin intermediul internetului, dar imediat apar activistii liberali de serviciu cei care intimideaza, ameninta si mint cu nerusinare incercand sa discrediteze pe oricine le este potrivnic. Rusine sa va fie, penalilor!

Nimic nu este mai periculos pentru haita penala a leberalilor decat adevarul. Iar pentru aceasta haita de lupi tineri, manjiti cu banul public si corupti, dar nedovediti inca, cu neveste angajate in administratie, cu nemuri in CA si AGA, orice comentariu sau critica duce la exasperare. Se tem ca isi pierd locurile de munca la stat.

Taina:
Faptul ca va ofticati atunci cand cititi ce am scris, este dovada ca adevarul doare. Doare atat de tare incat  imi imaginezi ce crize de furie faceti si cate de mult injurati, atunci cand : eu, X sau Y, facem misto de neputinta voastra, de minciunile pe care le scoateti si va luam la perpulis pe toti cei cu apucaturi de hoti si mincinosi. Pana si tarfele au demnitate, pe cand voi, sunteti doar curve de oameni.

Nu va ascund faptul ca mi-as dori sa va vad exteriorizandu-va, sa stau apoi cu colegii mei la o bere si sa ne amuzam de felul in care va schimonositi fata si gesticulati ca niste posedati.. As pune si imagine sau as seta funcţia slow motion (SM), ca sa vedem cadru cu cadru, cum va ofticati si ce grimase faceti.

Semnat : Yo, X si Z

6 comentarii :

 1. Le vine randul. Mai ales ingamfatului si atotstiutorului de Carje. Vai de Pnl Fagaras. A ajuns pe mana unui necioplit si .... un prost, pana la urma. Toate afacerile din oras sunt ale lui, spalatorii auto, covrigarii, firme paza, tot.... jeg de om!

  RăspundețiȘtergere
 2. bai maga , esti agitat ca o sa ramai fara locurile tale de munca din spital?

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai fost cumva la bai cu domnul Mihai Maga, de iti permiti sa-l tutuiesti?

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai fost cumva la bai cu domnul Mihai Maga, de iti permiti sa-l tutuiesti?

  RăspundețiȘtergere
 5. Dl Carje iese la interval? Sau aplaudaci lui de serviciu? Gen G.M ziaristul??? Sau Ady ceaunel?

  RăspundețiȘtergere
 6. Am fost informat telefonic ca in Opinia fagaraseana a aparut un comentariu semnat Maga Mihai.
  Doresc sa precizez ca nu am nici o legatura cu postarile de mai sus.
  Este regretabil ca cineva si-a permis sa foloseasca numele meu pentru a posta un text suburban si lipsit de logica.

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...