Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 25 februarie 2015

Gura targului : Manduc, demite-l pe incapabilul de Ghetea de la conducerea Spitalului Fagaras

Voi v-ati lasa copiii internati la Spitalul Fagaras?


   Este strigator la cer ce se intampla in ultima perioada la Spitalul Fagaras, manageriat de un incapabil. Nu exista luna sa nu apara probleme din cauza managementului defectuos, proteste sau sa moara cineva din cauza doctorilor impusi de conducerea liberala. Pe langa toate acestea , nu exista nici la ora actuala un director medical in unitatea spitaliceasca din Fagaras. Cati pacienti mai trebuie sa moara , Sorinele, ca sa-l demiti pe Ghetea?Ma intreb daca liberalii si-ar lasa copiii internati la aceasta unitate spitaliceasca sau isi trateaza odraslele la privat? Acest loc a ramas impietrit in epoca ceausista, in care totul, de la pereti si mobilier, pana la cadrele medicale, refuza sau sunt incapabili sa evolueze. Si nu ma refer aici doar la sectia de pediatrie condusa de liberalul Mehedintu, nici la UPU, ci, la intreg spitalul. Cum ai intrat pe poarta unitatii te astepta o priveliste dezolanta, cu o cladire paraginita, cu usile defecte si geamuri care nu se inchid, calorifere reci, pereti scorojiti si pe alocori chiar mucegaiti, toalete defecte, robineti uzati, cazi de baie ingalbenite de vreme. In saloane zici ca esti in crematoriu, unde iti astepti randul...Paturile vechi din fier, ruginite pe alocuri,cu saltele ponosite, noptiere strambe care nu se mai inchid de la trecerea anilor, te oripileaza.

Politica spagii si apartenetei pe baza de carnet de partid liberal, functioneaza perfect si acum, dupa ce marele baron liberal a fost arestat, Pentru ca asta este trista realitate: judetul a fost condus de baronul liberal Cacanescu, cel care impartea functiile sub atenta supraveghere a primarului si vicelui.

Ghetea, de pilda, este complet depasit de situatie! Nu doar ca mor oameni din cauza incompetentei manageriale, dar mai face si angajari pe spranceana si gologani dati in plic. Pe langa toate acestea le mai impune si tacerea subordonatilor care n-au voie sa discute cu nimeni, in caz contar fiind sanctionati si dati afara. Omul asta chiar nu are rusine! Medicii, asistententele si infirmierele cunosc mercurialul spagii, dar nu indraznesc sa vorbeasca. Iar de dovedit, este si mai greu. Eventual, un flagrant organizat de DNA.

Unde sunt banii primiti de la Primaria Fagaras sau CJ? In afara de prime ce altceva ati realizat cu acesti bani? Doar sectii incepute sau mutate dintr-o parte in alta si vesnic neterminate, in reabilitari de mantuiala, in aparatura medicala, fie neutilizata, fie folosita pe ochi frumosi, dupa bunul plac al managerului. S-or fi facut si cateva lucruri bune, nu contest, ideea e ca pacientul fagarasean nu a simtit asta. Tot perceptia de spital comunist persista, de loc al groazei, in care mancarea este adusa in continuare cu galeti de plastic, ca porcilor la troaca.

Taina:
Din punctul meu de vedere, aici s-au spalat bani, la fel ca in toate celelate unitati conduse de catre liberali. Pe langa Ghetea, mai exista si un Manta, la Apa Canal, care ne tzepuieste la buzunare,dar si un Marian, la Salcoserv, un Tisca la Ecoterm, etc.  Acestia sunt fagarasenii cu care NU NE mandim. Pe langa ISPAS, care este si el cercetat penal, a intrat si Silviu HARSOVESCU in atentia organelor de ancheta pentru acte de coruptie din banii publici.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...