Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 4 februarie 2015

Gura targului : Barfe codate, iata-le si consemnate!

1. Alegeri partiale locale si parlamentare la sfarsitul lui martie

   Dupa cum se stie, DNA-ul si ANI au decapitat mai multi mahari cu functii de primari, presedinti de CJ-uri sau parlamentari. Guvernul, are obligatia sa organizeze alegri partiale si locale pentru posturile ramase vacante, respectiv 28 de primari, 3 presedinti de CJ si 19 parlamentari. Asa ca, fratilor, pregatiti-va oamenii si ghioceii , ca la sfarsitul lui martie o sa fie un nou scrutin!

Carcotasii povestesc pe la colturi ca ambele tabere din municipiul cu cetate stau prost la capitolul imagine, iar lipsa de cadre este acuta. Tot zvonacii din urbe, susotesc pe la colturi ca in cotetul sagetatilor, cocosul este vicele si inceraca sa "calce" toate gainile din cotet, scotandu-l practic din cursa pe cocoselul cel pitic cu statut de exponat si marioneta a curcanului de la judet.Daca la sagetati este o penurie de credibilitate in randul candidatilor (dupa atatea talharii la drumul mare, administratie proasta, dar si suspiciuni de fraudare de fonduri, legaturi amoroase), la cei din tabara trandafirilor se cauta cu frenezie un candidat credibil fara bube in cap. Cativa s-au inscris totusi pe o lista de posibili viitori candidati. Mda, dar cum stam cu credibilitatea si procentele, cu sansele reale? Ei, tocmai aici este buba! Carcotasii de meserie afirma chiar ca s-a facut blat la judet, scotandu-l in fata pe postasul senator care s-ar cam da cu apa de trandafir.

2. Cand i s-a "ridicat" in sfarsit si lui Aristotel, a fost lasat cu ochii in soare de doua judecatoare

    Am ajuns sa-i plang de mila celui mai mare hot al sagetatilor, baronului penal, acuzat de mai multe fapte de coruptie: abuz in serviciu, luare de mita, spalare de bani in forma continuata, trafic de influenta si instigare la tentativa la abuz in serviciu. Sper ca v-ati prins ca glumesc. Acuma, serios vorbind, parca si soarta ii este potrivnica atotpotentului personaj, cel care pana nu demult privea doar de sus orice muritor. Cand sa se bucure si el de aerul proaspat din jurul gospodariei sale, prin faptul ca i s-a "ridicat" arestul preventiv cu arest la domicilu, cele doua judecatoare care i-au aratat indulgenta, au fost trecute pe linie moarta. Desi termenul de contestatie formulat de catre DNA era pe 6 februarie, se pare ca noul termen a fost stabilit pe data de 11 februarie, conform site-ului institutiei:
„Admite declaraţiile de abţinere formulate de doamnele judecător în dosarul nr. 389/1/2015 al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală. (…) dosarul urmează să se repartizeze aleatoriu. Fără cale de atac”.

Din cate se pare, rezulta ca pista pe care alearga cel care se credea stapanul judetului sau al inelelor se ingusteaza din ce in ce mai mult, iar la fiecare trecere de pietoni, il asteapta cate un pericol. La fiecare trecere de cale ferta, alt pericol. La fiecare gaura din asfalt, o noua injuratura din partea cetatenilor. Daca in urma cu ceva timp se credea pe cai mari, acum, toate sagetile i se infig in inima, iar fostii arcasi si clovni pe care i-a hranit din banul public stau la cotitura si abia asteapta sa-l sageteze ca sa scape de el. Carcotasii sustin ca din situatia in care se afla nu prea are scapare, iar spaţiul de miscare i-a fost redus la o singura curte, pentru a-i limita sagetile otravite de dictator, pe care le avea in tolba atunci cand era in fruntea sagetatilor penali.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...