Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 24 februarie 2015

Amatorism in politica fagaraseana

   De foarte mult timp vedem in fruntea partidelor care fac legea in Fagaras aceleasi figuri triste, cu
mici exceptii care intaresc regula. Indiferent ca vorbim despre sagetati, trandafiri, portocale sau taranisti, vedem doar marionete sau personaje care nu s-au remarcat cu nimic. Ba din contra, as zice. Doar pupincuristi, copii de nomenclaturisti, securisti sau hoti care isi spun oameni de afaceri, s-au infiltart in aceste gasti si vor sa isi umple buzunarele. Nu exista doctrina sau partiotism la aceste personaje. Iar in cele mai multe cazuri, daca nu existau functiile publice pe care le ocupa ei si familiile lor prin toate Consiliile de Administratie ori contractele cu statul, mureau de foame sau emigrau. Nici Dr.aku nu-i baga in seama pe toti acesti nimuruci.

M-am saturat de lichele pana peste cap. Cum mama supararii de avem parte numai de incompetenti? Inclin sa cred ca baronii judeteni joca la poker posturile din administratie si isi impart influenta regionala si primariile. Este ceva de genul: eu iau Fagarasul si tie iti las Victoria, altul vrea Zarnestiul si celalat Codlea. Sper ca in aceasta locatie sa ajunga toti cei care si-au infipt adanc mana in bugetul public. Sa-l urmeze in arest pe tatucul care le asigura carutele cu bani din bugetul Consiliului Judetean. In primul rand, ma asteptam ca dupa debarcarea lui Aristotel din fruntea bucatelor sa vad o reforma a dreptei. In al doilea rand, ma asteptam ca dupa esecul din toamna sa vad o reimprospatare si o reforma a stangii. Ma steptam sa aduca oameni noi in partid sau sa-i promoveze pe cei nepatati ori pe cei cu studii de specialitate. 


In loc de transformari, ce vedem? Niste sinecuri impartite celor obedienti sefutzului, cei care au dus-o bine si pana acum. Cu asemenea specimene, ma tem ca o sa fie perceputi doar ca mafioti iar votul din data de 16 o sa se repete. Votantii nu mai sunt dispusi sa aleaga orice terchea-berchea care se vrea primar si-l trimite un partid ca sa-l reprezinte, indiferent de coloratura acestuia. Dupa cum am afirmat, jocurile sunt facute la judet, iar urmatoarea miscare este implementarea "omului potrivit" in fruntea CJ-ului dupa ce locul lui Aristotel o sa fie vacantat. Urmeaza, controlul primariilor. Aici, fiecare isi joaca mana castigatoare. Atentie, nu inseamna ca viitorul primar o sa fie neaparat de la partidul pe care-l reprezinta. Exista chiar si o cartita, pentru destructurarea sagetatilor. Nu o sa dau nume, dar cred ca intuiti despre cine este vorba. Poate ca o sa scriu altadata despre acest subiect. 

Taina:
Calculele facute de catre partidele sagetatilor si trandafiriilor ar putea fi date peste cap de catre DNA ori de catre prezenta la urne a unui mare numar de votanti. Partidul Facebook se poate mobiliza din nou si atunci cad toate aranjamentele. Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...