Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 21 ianuarie 2015

Fagarasul, municipiul cu autoritati incompentente si coruptie

Fagarsul, municipiul corupt 

   Fagarasul, cu o istorie bogata unde au descalecat voievozi, cu adevarate bijuterii arhitectonice, binecuvantat de apele Oltului, strajuit de munti, hranit de pamanturi manoase, a ajuns doar o ruina in mana unor incompetenti, marionete ale unor baroni lacomi.


 Nu cred ca mai exista un loc in aceasta tara in care autoritatile sa isi bata joc cu atata consecventa de trecutul istoric, de darurile oferite de natura, de pozitia privilegiata si de nenumaratele fabrici si uzine pe care le-au disttrus cu premeditare. Un oras candva boem, in care prospera industria dar si agricultura. micile afaceri de famile, cofetariile renumite pana hat departe, dar si mestesugarii. In contradictie, astazi, este doar o ruina, un municipiu trist, murdar si fara perspectiva. Un municipiu corupt!Un municipiu saracit, ruinat, injosit. in care autoritatile pur si simplu te sfideaza. Iar acest lucru se vede cel mai bine in Primaria Fagaras, acolo unde incompetenta, nepasarea, interesele personale si nesimtirea factorilor de decizie sunt in prim plan. Incompetenta autoritatilor au distrus Fagarasul. Au transformat o perla arhitectonica, intr-un loc muribund, Iar la felul in care se misca lucrurile, la felul in care se ARANJEAZA toate proiectele si planurile viitoare, interesele de cumetrie, afacerile de partid ale alesilor, borduriadele cu dedicatie, birurile fara numar impuse populatiei, asfaltarile de mantuiala, sponsorizarile firmelor anumitor indivizi, se pare ca suntem sortiti esecului.

Taina:
Ne lipseste o administratie competenta, cu oameni cinstiti. Oameni corecti si dedicati care atunci cand incep un proiect sa-l duca pana la capat. Sa faca lucruri trainice, nu de mantuiala.

Oameni corecti, care atunci cand concep un proiect sa se gandeasca la avantajele fagarsenilor, nu la avntajele materiale sau legaturile amoroase ale marionetei, nu la beneficiile firmelor viceprimarului, conilierului cu firma de constructii, borduri si dale sau alti fripturisti, nu la datoriile pe care sa le onoreze ca recompensa pentru nu stiu ce serviciu facut in campanie electorala. Nici la angajari pe cumetrie, linie de partid, favoruri sexuale, foloase necuvenite. 

Asta lipsestei Fagarsului: buni administratori. Oameni care sa nu fie corupti, fara marionete si lichele.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...