Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 7 ianuarie 2015

Caruta cu boi PeNaLi : Unul hais si altul cea !

Orice incepe prost, se termina si mai prost!


De 25 de ani, romanii sunt lucrati de politicieni . Cei care nu au mai suportat sa fie ""lucrati bine"" au parasit aceasta tara. Vorbim despre partidele de dreapta din Romania? Care dreapta? Toti dreptacii au facut averi lucrand sau furand de la stat.


Nici PNL, nici PDL, n-au inteles nimic din ultimele alegeri. Ce este cel mai suparator, este faptul ca isi aroga victoria obtinuta de sasul Klaus Iohannis, ca si cum ei ar avea vreun merit! Si, in consecinta, se comporta ca atare. Se bat cu pumnul in piept ca vor sa schimbe guverne, sa modifice legi si componenta parlamentara.Se bat cu pumnul in piept si isi aroga votul de incredere pe care l-au primit din partea romanilor si cu cat sunt ei de bine pregatiţi sa preia puterea. Ne lasati, fratilor, cu vrajeala asta ieftina! Electoratul nu pe voi v-a votat! L-a votat pe Iohannis. Punct! Romanii au vrut o schimbare si un alt tip de politician! Dar si pentru fraza magica rostita cu nonsalanta: "Mai bine pierd , decat sa fiu marlan!"

Aveti probleme cat carul cu boi. Chiar credeti ca nu vedem cutitele scoase din teaca cu care sunteti gata sa va injungheati pe la spate aliatii cu care ati format "marele" PeNeLeu? Credeti ca daca dati cu AGHIASMA MARE peste vechile dispute, dispar si DRACII din PNL si PDL? Vreti sa credem ca Aristotel si gasca lui stau smeriti si se spovedesc la braonul cu Scripca? Sunteti doar un partid creat artificial, macinat de lupte interne, neasezat atat la nivel central, dar mai ales in teritoriu. Putina decenta, n-ar stica!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...