Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 12 decembrie 2014

Vicepresedintii Consiliului Judetean Brasov au fost schimbati, dar Canncescu nu isi da demisia de onoare

Quod erat demonstrandum

   Dupa cum v-am informat saptamana trecuta, inevitabilul s-a produs, iar schimbarea celor doi vicepresedinti ai CJ Brasov a fost doar o chestiune de timp. Mihai Pascu (PC) si Mihai Popa (PSD), sunt OUT, in urma voturilor date de majoritatea formata din PNL si PDL, carora li s-au alaturat si minoritarii din UDMR si FDGR.

 Mihai Popa(PSD) din municipiul cu cetate, a fost destituit cu 25 de voturi din 33, 7 au fost impotriva si unul anulat. In locul lui a venit Claudiu Coman(PNL) cu 30 de voturi pentru si doar 2 impotriva, unul anulat.  Acesta este si ordonator de credite, tinand locul caldut pentru tatucul Cancescu si
afacerile lor penale. ( Desi voturile au fost secrete si cu biletele, carcotasii ne-au informat ca un consilier din municipiul cu mandra cetate este cel care si-a anulat votul cu buna stiinta...ca doar joaca la doua capete). Mihai Pascu(PC) si-a prezentat singur demisia, iar in locul sau a fost desemnat Mihai Vestea(PDL) cu 31 de voturi pentru si doar 2 impotriva.Astia se comporta de parca ei si partidul lor au castigat alegerile prezidentiale. ca si cum ar fi fost victoria lor. De parca fotoliul castigat de sas, le-ar da lor mana libera sa faca si desfaca treburile si itele incalcite ale CJ Brasov. Brasovenii NU au votat ca vechii manglitori din PNL si PDL sa acceada din nou la bucate. Ca de incurcat itele, le-a incurcat manglitorul sef, Aristotel Cancescu, rupandu-si gatul pe partia DNA (nu cea din Poiana) , rugandu-se sa nu faca prea multi ani de puscarie. Iar cei din PNL si PDL se cred mai jupani decat prevede legea. Desi, au majoritate  si este perfect legal ce au facut. Nu si moral!

Tristetea mare nu este faptul ca aceleasi fete triste, de antipatici invechiti in rele, au schimbat conducerea CJ-ului. Ci, faptul ca marele manglitor, Aristotel Cancescu,  NU isi da demisia de ONOARE si asteapta cu infrigurare o eventuala amnistie sau mismasuri ca sa scape din arest si sa puna iar mana pe bugetul CJ din care s-a infruptat cu atata lacomie el si acolitii lui.

Taina:
Trebuie sa recunoastem: nu suntem inca pregatiti nici sufleteste, nici mental pentru a avea un om de isparva in fruntea judetului. Ce sa faca un om cinstit in fruntea CJ Brasov, printre atatea şi atatea hiene dar si javre cuibarite in scaunele de consilieri judeteni?

PS: Cu aceasta ocazie, poate mai revine cu piciorele pe pamant si "marele" lider din municipiul cu cetate. Acum, ca a fost schimbat din functie, poate se si ocupa de organizatie, isi pleaca urechea la dorintele si doleantele CELOR CARE MERITA si nu-i mai paseaza... Cred ca a sosit vremea sa imparta si el umilinta altora, sa vada si el cum este sa nu te tina cineva de vorba si sa nu mai traiasca cu capul printre nori, acum ca a cazut de la inaltimea functiei de vicepresedinte de judet. 

PS: Maestrul emerit al sahului din Brasov n-a dat curs partidei de sah promise, in care era NECESARA mutarea nebunului pentru continuarea partidei. Nici macar o rocada nu s-a luat in calcul, desi amenintarea adversarului este tot mai previzibila.  Jocul cu aceleasi piese uzate este daunator. Mutarile noi sunt mai mult decat necesare!

Sfat : Nu uita maestere, ca pionul , este egalul regelui, iar la sfarsitul partidei intra in aceeasi cutie de sah!!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...