Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 5 decembrie 2014

Ciocofleandara cu stiri : Schimbari la sefia CJ Brasov.

Fie roata si patrata, tot se-nvarte cateodata.

Sa nu credeti ca proverbul de mai sus nu este de actualitate. Ba din contra. Printr-un astfel de moment trec sefii din CJ Brasov. ICCJ a notificat Prefectura Brasov ca a fost respinsa contestatia formulata de presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, asupra masurii arestarii preventive. Astfel ca, va fi convocata o sedinta deindata pentru stabilirea unui presedinte interimar, ca ordonator principal. Carcotasii afirma ca tot Mihai Pascu o sa indeplineasca aceast interimat, care de data aceasta o sa fie unul foarte scurt.


Vorbesc carcotasii prin targul cu mandra cetate, ca celor doi vicepresedinti ai CJ, li se pregateste saptamana viitoare schimbarea din functii, la solicitarea majoritatii PNL+PDL. Cica se jura zvonacii cu mana pe inima, ca sagetatii nu mai au stare si isi doresc cu toata ardoarea noile posturi. Iar numele vehiculate de catre gruparea strafulgerata de orgolii : Mihai Vestea de la portocalii si Claudiu Coman de la arcasii galbeni.Iar unui personaj caruia-i zic adversarii, dar si subalternii (acestia, o fac pe ascuns!), vesnicul Loser al tuturor alegerilor, nu i-a prea cazut bine vestea, la stomac. Deh, asta-i viata. Cand esti inconjurat doar de nulitati pe care tu singur le-ai propulsat pe functii, iti meriti cu prisosinta soarta. Chiar daca te-au pupat in partea dorsala si te-au periat la nesfarsit, voturi n-au fost in stare sa iti aduca. Ti-a placut portofelul doldora cu bani pentru functiile pe care le-ai acordat, acum suporti consecintele. Ai numit in functii publice doar cunostinte,pile si relatii, acum primesti nota de plata. Cine n-a auzit de meritocratie, ar trebui sa-si articuleze rapid gandirea si strategia pe termen scurt si mediu. Acusica vin alegerile anticipate sau nu, iar un nou esec ar insemna un sut in partea dorsala. Sunt asteptari foarte mari si responsabilitati uriase. Este vremea schimbarilor si a meritocratiei!

In viata trebuie sa stii sa pierzi cu demnitate(cine o mai are!). Merge cu incapatanarea si orgoliul in viata privata si pana la un moment dat. Cand deja comportamentul unui lidership afecteaza intregul partid sau sistem, toxicitatea devine extrema. Poate ca unora nu le este foarte clar faptul ca leadershipul si esecul sunt in stransa legatura! Este imposibil ca oamenii sa nu greseasca. Si nu greseala, in sine, genereaza esecul. Esecul este generat de sentimentul nostru ca am pierdut ceva:  respect si coagularea echipei.

Toata aceasta mascarada este de fapt un strigat de deznadejde! Soarta lui Aristotel Cancescu si a celor doi vicepresedinti, va antrena, ca-ntr-un efect de domino, caderea multor politruci din intreaga sfera politica a Brasovului! Sunt multe interese ascunse, avantaje create ilegal sau abuziv, afaceri oneroase, derulate in comun, de membrii din partide aflate, teoretic, in tabere diferite. S-au ajutat unul pe altul in diferite situatii, si-au facut atatea servicii unul altuia, ca acum e greu sa arati cu degetul pe unul, iar pe celalalt nu. De aceea se tot tergiverseaza lucrurile, ca doar-doar o sa vina amnistia aia.

Taina:
Ca sa tii cu atata tarie de un scaun, de o functie, trebuie sa fii manat de anumite avantaje. Iar eu unul nu ma pot gandi decat la bani, contracte, favoruri, privilegii. Doar orgoliile nu v-ar fi adus pana aici.

Merita, consilieri PNL si PDL sa-i tineti scaunul caldut unuia ca Aristotel Cancescu? Merita sa votati dupa cum bate vantul puterii, sa va frangeti la fiecare sedinţa coloana vertebrala pentru a indeplini unul sau altul dintre ordine? Chiar merita sa fiti "sub acoperire" sau sa votati la ordine dupa cum va canta papusarul sef, indiferent cine este acela?

Asa ca nu mai cautati vinovati in orice alta parte, mai putin in voi. Priviti-va fiecare in oglinda constiintei, apoi, intrebati-va daca merita?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...