Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 25 noiembrie 2014

Stiri din Fagaras : targul cu prestanta si zvonuri spuse cu nonsalanta

1. Mediul online devine o putere  

Mediul online nu mai reprezinta doar o cale de comunicare, ci si un canal de informare a cetatenilor. A fost ignorat de politruci si slugile lor din presa platita, astfel ca multi au ramas blocati in neputinta si cu subiectele lor banale pe care nu le mai citesc decat activistii si angajatii oficiosului de partid.

Abia acum iese la suprafata adevarata valoarea a retelelor online si independente financiar, fata de ziarele si televiziunile platite sa spuna numai minciuni si sa prosteasca cetatenii. Online-ul are acest potential de multa vreme , doar ca a fost tratat cu indiferenta de politruci. S-a si vazut cat de nepotrivita este ignorarea sau tratarea lui ca fiind numai o simpla publicatie privata unde anumiti indivizi isi scriu parareile si dezvaluie starea de fapat a lucrurilor, ii persifleaza pe politruci si penalii care devalizeaza banii comunitatii.

Fara a avea pretentia ca le stim pe toate, le reamintim celor de la clubul lingailor penali, dar si robilor in cauza, ca este mai bine sa isi vada lungul nasului, sa fie obiectivi si sa nu mai ameninte sau injure, sa lase loc de "buna ziua" in Fagaras, indiferent de aparente, opinii si diverse interpretari. Ca fara bani de la CJ sau functiile conexe, sunt cam in aer, atat ei, cat si sotiile lor. Dupa o "sama de cuvinte" neelegante si tendentioase, s-ar cam impune tacerea..

2. Aristotel Cancescu are nevoie de aghiotanti sa faca fata stresuluiVorbesc carcotasii pe la colturi ca marele baron din Brasov, Aristotel Cancescu, cel care si-a facut de cap cu banii publici ai judetului nostru - impatrindu-i dupa bunul sau plac pe la toti supusii - s-a cam plictisit sa stea singur la bulau si fara aghiotanti care sa-l sustina. Pai, se poate asa ceva? Se zvoneste
ca s-au cam precipitat lucrurile iar unui senator a inceput sa-i cam tremure izmenele. Iar gurile rele povestesc pe la colturi ca respectivul personaj care deja a dat cu subsemnatul pe la DNA, ar fi profitat de sume uriase si contracte supraevaluate , ca a devalizat Combinatul Chimic Fagaras ( cantina si serele) , iar aceste infractiuni economice nu se prescriu.

Stim ca un gard care s-a si daramat sau un WC la o scoala a fost platit cu 100.000 de Euro. De parca au fost facute din aur si cu nestemate. La fel si dispensarul dintr-o comuna aflata la doar cativa km de municipiul cu cetate, pe directia Sibiu, a fost supraevaluat de paraca ar avea dotarile din policlinicile private. Pai, cum credeti ca s-au sifonat banii din Consiliul Judetean? Pe lucrari de mantuiala dar platite regeste. Suveica se invarte...Dar pana cand? Se cam termina fuiorul si intra grapa afund in brazda...Geaba dai din coate bade, ca nu mai pune nimeni botul si nici la spaga nu se mai preteaza nimeni! Pregateste-ti tricoul ca vei intra in joc. Jocul penalilor arestati!

Ce an fenomenala acest 2014. Arestari pe banda rulanta si cercetati cu duiumul. La multi le tremura izmenele si foarte multi au morcovul adanc infipt in dos, la cate neleguiri au facut si semnat. Timpul o sa le rezolve pe toate. La cumpana dintre ani, sunt sigur ca Aris si-a dorit sanatate si ani multi...Mda, dar depinde unde-i petrece! Nu stiu daca a cerut si iertare Celui De Sus, dar ma indoiesc, de vreme ce in aceasta toamna(dupa vizita la Sambata de Sus - acolo unde a refuzat sa pupe crucea), peste baronul penal s-a dezlantuit iadul. Este limpede ca fostul baron al Brasovului este terminat definitiv, din punct de vedere al expunerii publice. Mda, dar o sa pice si altii! Este efectul de domino. Pica prima piesa, pica si celelalte care s-au sprijinit pe prima. Iar de la Brasov si pana la Fagaras, sunt piese care isi asteapta infrigurate randul sa pice. Hai DNA! Baga-i pe toti penalii la mititica!

Taina:
Sunt gata sa fac prinsoare cu oricine ca Aristotel Cancescu nu o sa scape basma curata din dosarele de coruptie in care este inculpat. L-as intreba, asa retoric: s-a meritat toata aceasta haiducie facuta in judet si municipiul nostru? Cum doarme cand stie ca este singur dupa zabrele, dar de profitat au profitat si altii? Iar acum, dupa semetia si infatuarea de care a dat dovada, avem in arest un biet batran smerit cu parul alb si nevopsit, care isi plange in pumni. Dar sforile cu care manevra marionetele din Fagaras, le-a pastrat? Oare cei care au semnat anumite lucrari in municipiul cu cetate, borduriade si lucrari fara rost, sau cei care a efectuat o sema de lucrari in mandra Tara a Fagarasului, cum dorm? 

Nu-i bai, o sa aiba parte si de aghiotanti cat de curand. Ca nu putea face fata taberei adeverse din lotul cu personalitati, printre care Hrebenciuc si SOMITATEA brasoveana, Ioan Adam. Poate ca refaceti USL-ul acolo dupa gratii!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...