Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

duminică, 9 noiembrie 2014

In turul doi: Rosu ca la PSD sau albastru sagetat ca PNL-PDL

La urma urmei, lucrurile chiar vor fi simple in turul al doilea: va fi rosu sau albastru. Cel putin asa arata harta cu rezultatele alegerilor pe judete. De cum va arata aceasta harta pe 16 noiembrie va depinde de fapt drumul pe care Romania vrea sa o apuce pentru urmatorii 5 ani.

Este enervant sa-i auzi pe penalii sagetati din Fagaras vorbind despre rezultatele obtinute la primul tur de scrutin, ca şi cum ei ar avea vreun merit pentru faptul ca fagarasenii au votat cu Johannis. Nu stiu voi, dar eu am simtit asa un aer de superioritate. Ca si cum, vezi Doamne, ei, penalii galbejiti si sagetati in pene, ar avea o formula secreta sau un descantec pentru alegeri. Iar alegatorii s-ar buluci la urne sa-i voteze pentru toate taxele si tepele trase pana acum.Pai, ce a realizat PNL-ul in Fagaras pe parcursul unui mandat si jumatate? Doar saracie, biruri, trotuare neasfaltate, strazi sapate si praf peste tot. Se lauda ca au obtinut un rezultat bun. Asa o fi, numai ca pe fagaraseni nu i-a incalzit cu nimic faptul ca PNL a castigat alegerile in ultimii 6 ani ( cu exceptia europarlamentarelor, atunci cand cei din garda veche a PSD-ului s-au mobilizat exemplar dorind sa demonstreze CUIVA ca se poate..daca se vrea ).
Prin urmare, aceste rezultate bune, cred ca s-au resimtit doar in portofelele si in bunastarea sefilor PNL-PDL. La fel si la europarlamentare cand spuma a fost luata de sefutii din PSD, nu cei care au papucit si obtinut rezultate exceptionale in fieful galben. Roata este rotunda ... Frustrant este faptul ca echipa rosie a inceput sa-i primeasca pe tradatori sau traseisti inapoi.

Unii raman activisti toata viata intr-un partid, fara sa primeasca ce li se cuvine de drept. Altii au aspiratii si capacitatea de a parveni in partid si dupa doar un an sau doi primesc deja functii, ca pot sa umble la portofel si sa isi obtina astfel functia nemeritata.Toate aceste rotite fac angrenajul sa functioneze si partidul sa supravietuiasca. Cum privesc si se implica membrii aspiranti cand observa ca TRADATORII sunt mereu recompensati cu functii si demnitati la intoarcerea in partid? Ei bine, s-a vazut in primul tur al alegerilor, cand nu s-a mai tras ca la europarlamentare.

Ce rost mai are sa traga pentru partid daca la " vremuri noi tot EI intre ei se aleg.  Nu tradatorii trebuie recompensati ci oamenii loiali,ei pun interesele partidului mai presus de interesele lor, ei sunt cei care aduc votantii la urne. Un partid puternic nu se cladeste din smecheri,tradatori si posturile importante obtinute pe baza de afinitati sau pupincurism si linguseli la adresa liderului. Nici pe baza de sponsorizari si portofel gros. Acuma ca l-au adus pe Mitric inapoi , vai si amar. De parca nu ajungea ca taranistii adusi in partid, amantele de doctori si ligaii cu portofelul pregatit au primit posturi.

Fagarasul este cuibul legionarilor. Este un fief galben recunoscut. Asadar, voturile vin catre PNL dintr-o inertie paguboasa, dar explicabila daca e sa luam in calcul faptul ca aici a fost cuibul legionarilor, adapostul luptatorilor anti-comunism. Iar echipa PNL-ului care isi aroga rezultatele de la alegeri, nu reprezinta altceva decat o adunatura de profitori, de paraziti conectati la bugetul local, cei care traiesc din dividentele alegatorilor, desi nu au investit nici macar un leu pentru binele si interesele acestora. Pur şi simplu ei stau ca niste capuse parazite pe corpul nostru si asteapta sa le vina periodic (din 4 in 4 ani) dobanda de la fraieri, pentru a avea din ce trai pana la urmatoarele alegeri. Vedeti cum au prosperat afacerile lui Carje, cum s-a imbogatit Manduc , cel care nu avea nici macar bicicleta? Fagarasul arata ca un catun, dar penalii se imbogatesc sub bagheta lui Cancescu , baronul galben de Brasov.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...