Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 10 noiembrie 2014

Gura targului : Cicofleandara cu stiri din Fagaras

   Se spune ca fiecare popor isi are conducatorii pe care-i merita. Lucru care s-a dovedit cat se poate de adevarat de-a lungul istoriei lumii. Cine sunt, de fapt, cei care ne conduc urbea ? Cine sunt sefii de partide care fac legea in Fagaras? Marionetele si hotii...

Atunci cand ai o functie importanta si ti se iveste ocazia, avand la indemana si instrumentele potrivite, prin care sa-ti tragi jar la oala ta, nu ratezi ocazia. Este principiul dupa care se ghideaza cel care a pastorit cea mai importanta instituţie judeteana, pana sa fie arestat. Se zvoneste ca in anii de cand a fost instalat de colegi pe tronul cel mare, baronul cu salariul de slujbas la stat si-a tras la proprietati cat nu reusesc altii intr-o viata.Si atunci, de ce ne mai miram cand ii vedem pe alesii nostri cum mint cu nerusinare, in functie de interesele personale, cum fura din banul public, cum isi dau la gioale pe fata sau pe la spate, pentru o bucata mai mare sau mai mica de ciolan?Vorbesc gurile rele ca un personaj important, face drumuri dese la o puscarie din apropierea municipiului cu cetate, chemat fiind de unul dintre cei inchisi acolo. Carcotasii au aflat, si acum povestesc pe la colturi, ca omul nostru nu are incotro si merge chiar cu pachete la prietenul lui, care il ameninta ca da in vileag matrapazlacurile si ciordelile facute impreuna. Ca sa nu se supere cel care zace dupa gratii, personajul amintit se duce la el, la puscarie, cu tot felul de bucate si delicatesuri. Nu de alta, dar sa nu cada cel aflat in arest in depresie, la gandul ca el, care a ciordit cateva zeci de milioane, este liber ca lebada pe lac.

Carcotasii nostri au mai aflat, iar acum povestesc pe la colţuri, cu mare placere, ca nevasta unui edil a facut taraboi mare intr-un local situat in centrul muncipiului cu cetate, dupa ce a dat bot in bot cu presupusa amanta a barbatului ei.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...