Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 12 noiembrie 2014

Gura targului : Carcotasii din Fagaras spun ca ..

Vorbesc carcotasii prin urbea cu mandra cetate, razand cu gura pana la urechi, despre modul in care s-a prezentat Klaus la dialogul cu Victor : adica MUT de-a binelea. GHINION! Acuma, nici macar sustinatorii sagetati din urbea noastra nu mai prea au curajul sa iasa cu dricul albastru pe post de car mortuar si sa strige din toti rarunchii : sasul lucrului bine TACUT.


Nu mai este un secret pentru nimeni ca intre cei doi sagetati ai partidului ce se galbejeste tot mai tare, pe zi ce trece, exista un conflict care, daca la inceput ardea mocnit, fiind bine acoperit de ambii polituci, acum, flacarile sale izbucnesc tot mai des la suprafata. Deci, asta nu mai este o noutate careia carcotasii sa-i mai acorde mare atentie, dar faptul ca se lupta pentru sefia partidului si lovele, asta deja schimba situatia. Acuma, altceva au lansat ei prin gura targului, jurandu-se si scuipand in san, ca informatia provine de la sursele cele mai apropiate de marionetele galben-albastrilor, Lolek si Bolek, care mai nou se cearta pe femeile care le plica in plasa, fiecare dorind sa isi arate barbatia primul. Cica nu stiu cum sa isi mai imparta "lovelele" si "love-urile" care cad ca si popicele. Spun gurile rele ca le cam place sa viziteze zona numita " La Cracii Doamnei", acolo unde micii devin mai mari!Dar, pentru ca la sagetati au loc doar sefii la masa, cel puţin asa povestesc carcotasii pe la colturi, multi s-au reorientat si asteapta si ei sa aiba parte de Cracii Doamnei. Se pare ca postasul devenit senator, cel care si-a platit consilierii sa mearga la prostituate - cu scopul nobil se intelege, de a
cerceta pe viu placerile oferite, pentru a putea sa initieze o lege - nu prea mai are parte de liniste si atentii de cand a fost chemat de catre procurorii DNA sa dea cu subsemnatul. Se zvoneste ca este audiat in acelasi dosar de coruptie si mita a lui Aristotel Cancescu. Simtind ca i se cam trage presul de sub picioare, senatorul a afirmat ca el se pune la dispozitia ORGANELOR daca o sa fie gasit vinovat si chiar o sa ceara ridicarea imunitatii ca sa poate sa fie arestat. Doamne ajuta! As vrea s-o vad si pe asta...dar si multe altele figuri care se peinda prin administratia fagaraseana.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...