Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 14 noiembrie 2014

Cu cine vom sarbatori Craciunul la Cotroceni ?

Suntem in ultimele zile ale campaniei electorale pentru alegerea presedintelui tarii, o campanie, fie vorba intre noi, destul de insipida . Poate de aceea, candidatii si partidele acestora cauta sa puncteze acum, in final, aruncandu-se in lupta cu toate mijloacele disponibile, inclusiv cu lovituri sub centura si mitocanism, pentru a mai castiga cateva procente de la electorat.

Vestea buna este ca se apropie Craciunul. Vestea proasta este ca trebuie sa mai suportam cohorta de bocitoare care urmeaza cortegiul funerar al sagetatilor. Bine ca se termina, ca m-am saturat de flyere, pliante si calendare introduse cu de-a sila prin cutiile de posta, care mai apoi poposesc acolo unde le este locul: la cosul de gunoi. Nu mai vorbesc de deranjul fonic la care am fost supusi in aceasta perioada.

Ia mai lasati-ne in pace, ca oricum ne-am saturat de hoti. Vrem sa ne gandim la lucruri bune, sa gandim pozitiv si chiar sa putem spune : Impodobeste, mama, bradul!Poate cu nu m-as fi hazardat sa scriu aceste randuri, daca nu mi-ar fi parvenit niste informatii din care sa aflu ca mai multe personaje din partidul sagetatilor au inceput sa jeleasca lipsa de fonduri si implicarea tatucului lor, marele arestat,  zeul Aris sau Capo di tutti Capi. Fara un papusar care sa traga sforile si sa infuzeze bani, marionetele din municipiul cu cetate  sunt in disperare si fara priza la public. Normal ! Fara mese organizate la cantina furata Combinatului Chimic prin metoda suveica, fara mici si bere, nici votantii nu mai sunt asa receptivi. Se vede treaba ca de cand a intrat in vizorul DNA, nici senatorul-postas - cel cu un picior mai scurt si care nu voia sa plateasca impozite pe motiv de invaliditate - nu mai este atat de generos. Daca nu mai pica contracte grase de la presedintele CJ arestat, se intelege ca nimeni nu da din buzunarul propriu nici o letcaie.

As pune prinsoare pe o bere cu oricine, ca marionetele si cei care au profitat ani de zile de contractele cu dedicatie pe care le acorda Capo di tutti Capi celor din fagaras si judet, se roaga in fiecare seara si chiar dau acatiste sau trimit anumite sume pe la popi, pentru intoarcerea lui Aristotel. Asa incuiati la minte cum par, cei mai multi sagetati au inteleseles ca Aristotel Cancescu este istorie, ca nu prea mai poate scapa din inchisoare.  Si chiar daca,sa presupunem prin absurd, ca ar primi pedeapsa cu suspendare sau chiar ar reusi sa scape cu cazierul curat prin anumite metode neortodoxe, este foarte clar ca nimeni nu o sa mai voteze in judetul Brasov cu un asemenea penal, daramite sa mai ocupe functii publice.

Taina:
Nu vreau sa le stic sfarsitul de sapatamana si de campanie electorala, dar cred ca ar trebui cineva sa le spuna sagetatilor care bocesc dupa Aristotel Cancescu, ca acestuia i se va ridica cel mult tensiunea din cauza neputintei, nicidecum restrictiile impuse de instanta.  Lucrurile nu prea merg ca ceasul, asa ca, bociti in continuare urmand dricul albastru si cortegiul mortuar al penalilor sagetati.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...