Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 24 noiembrie 2014

Radiografia politica a Fagarasului

Dupa cum am afirmat de nenumarate ori pe acest blog : este nevoie de o resetare pe scena politica fagaraseana. Iata ca din nou am avut dreptate si realitatea ne-a confirmat ceea ce am spus. Am tras nenumarate semnale de alarma pentru factorii decidenti, dar, in zadar. Consecinta, s-a vazut. Sa nu se culce nimeni pe o ureche si sa creada ca valul de antipatie a trecut.. Nici sagetatii nu stau mai bine, caci valul de ura este mare impotriva penalilor care conduc dictatorial urbea. Este timpul schimbarilor pe scena politica fagaraseana. Oamenii s-au saturat de aceiasi actori si marionetele care joaca in vesnicul teatru de papusi regizat de marle papusar leberal. Pana acum nu am avut politicieni ci doar corupti si hoti care stiu sa-i manipuleze pe oamenii slabi si fara aparare. Nu trebuie sa mai acceptam sa fim calcati in picioare sau convinsi de minciunile desarte si promisiunile fara finalizare ale politrucilor. Lupta cea mai mare trebuie dusa cu minciuna, indiferent de unde vine, trebuie sa o condamnam, sa o uram, sa nu o mai acceptam niciodata in preajma noastra. Turul doi a fost o adevarata "revolutie online", ce trebuie sa continue pana se schimba perceptia electoratului dar si a politicienilor, care trebuie sa lucreze pentru oameni, nu numai pentru ei. De la noi pleaca totul si pentru noi trebuie sa lucreze politrucii pe care i-am angajat ca sa ne reprezinte. Iar liderii sa fie corecti, sa-si ajute semenii si mai ales sa lase aroganta si pretentiile banesti la o parte. Sa se elimine cutuma de a-i promova doar pe cei cu bani, cei care stau cu buzele adanc infipte in dorsalul liderului, apropiatii acestuia si celelalte lichele care nu aduc voturi partidului.

Dar noi? Noi am inteles ce avem de facut? Fagarasul se afla inca sub imperiul penalilor sagetati. Penalii leberali se tin cu putere de fotolii in Primaria Fagaras si multi dintre ei mai asteapta ordine si contracte de la tatucul lor arestat, Aristotel Cancescu, sperand astfel sa-si salveze scaunele. In municipiul cu cetate, colcaie in institutiile de stat de oameni incompetenti, pupincuristi, spagari, pile si relatii amoroase care mai de care mai ingamfate.

Taina:
Tonul perceptiei in Fagaras il dau aceste institutii. Pana una alta, fagarasenii trebuie sa ceara restructurarea drastica a institutiilor controlate de leberalii penali. Noi nu putem accepta ca functionarii sa huzureasca pe banii nostri, fara sa ofere servicii de calitate. In primul rand sunt prea multi functionari care taie frunze la lebede prin birouri, pe principiul "timpul trece, leafa merge". Ar trebui ca multi dintrea acestia sa mai treaca si in privat asa cum este firesc. Totodata, sefii si sefutii numiti politic ar trebui sa spele putina. daca tot se cred capitalisti liberali, sa traiasca din firmele lor sau leafa si programul de la privati. Nu pe contracte cu statul sau leafa de la stat. Ce capitalisti sunt astia?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...