Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 8 octombrie 2014

Făgăraşul, municipiul condus de baronii şi scamatorii liberali

Făgăraşul, experiment cu taxe multiple şi ilegale, contracte cu dedicaţie impuse de baronul Aristotel şi marioneta galbenă.

Făgăraşul, a ajuns un fel de colonie sau breloc de agăţat la buzunarul sau portofelul unor "băieţi deştepţi". De ce afirm acest lucru? Simplu! Pe toate canalele de ştiri din ţară s-a mediatizat arestarea, apoi eliberarea şi punea sub control judiciar a celui mai mare baron liberal din ţară, Aristotel Căncescu. Cel care joacă un fel de alba-neagra cu bugetul şi banii CJ-ului, cu contractele şi împărţeala în funcţie de culoarea politică: "un fel de uite banii, nu sunt banii, na şi ţie , da-mi şi mie" jonglând după bunul plac cu bănetul. 

Este frustrant să vezi cum aceşti băieţi cu gulere galbene îşi arogă dreptul de a dispune după propria lor voinţă de banii noştri, ca în regimurile totalitare şi coloniile cu guvernator. Adică, nişte pungaşi galbeni, conduşi de un baron, iau de la amărâţi şi îşi însuşesc ei. Cu perdea, fireşte. Adică nişte contracte  cu dedicaţie dar de tot râsul, iar amarasteanul strânge cureaua şi plăteşte taxă după taxă că să aibă de unde sustrage bandiţii.


Pe lângă faptul că au contracte pe zeci şi sute de mii de euro, mai inventează şi tot felul de taxe că să îşi sporească bugetul, cu aportul celor din Consiliul Local, care au aprobat şi ultima găselniţă: taxa pe terenul parcării.

Pentru liberalii ăştia ghiftuiţi, un mizilic. Dar pentru cetăţeanul de rând, cel care plăteşte şi iar plăteşte tot felul de taxe inventate, este o povara grea şi insuportabilă. Probabil că vor să ne aducă la stadiul de sclavi moderni dar subnutriţi, numai buni să ascultăm de ordinele baronilor. Determinarea cu care căpuşează banii cetăţenilor, mă face să cred că sunt nişte vampiri economici. Nişte psihopaţi care experimentează exterminarea populaţiei prin infomentare. Doar în preajma alegerilor se strâng la cantine şi restaurante unde dau de pomană ceva de haleală şi de băut, numind acesta mită electorală dineu.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...