Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 29 octombrie 2014

DNA acuza: Fratia coruptilor si penalilor din administratii trebuie sa inceteze

Cu mainile legate!

Filmul lansat in premiera de DNA pe micile ecrane “ Cu mainile legate”  a fost un real succes. Toata populatia aceastei tari sta cu sufletul la gura sa vada in urmatorul episod ce mare corupt din politica o sa mai primeasca bratari la manini si sa fie plimbat cu duba politiei. Foarte bine! Sa-i aresteze pe toti coruptii!

Dar s-au dat deja prea mult in stamba coruptii care administreaza Consiliul Judetean Brasov. Dupa umila mea parere, cred ca ajunge cu acest  grobianism si spectacol de circ. Prea si-au facut de cap Cancescu, Ispas, Dinita, Pascu si directorii care au fost acuzati de mita si coruptie. Prea mult circ si batalii, dat la giole si lupte murdare pentru ciolan.  Consiliul asta Judetean nu este proprietatea voastra si nici ciolanul vostru de ros.


Jocurile astea murdare de gasti de partid, le puteti face in organizatiile de care apartineti. Aliantele pe genunchi si recitalurile, poeziile de partid, sa le faceti la voi in familie, dar nu in CJ. Nu tineti locul cald pentru urmasul unui Cancescu care n-are onoarea sa demisioneze. Nu sunteti acolo ca sa va satisfaceti voi capriciile, sa va obtineti privilegiile, avantajele de grup mafiot sau sa inscaunati pe un cercetat penal drept urmasul unui alt arestat pentru fapte de coruptie si luare de mita.

Mii de alegatori v-au votat, ca sa asigurati buna desfasurare a treburilor si sa asigurati devoltarea economica  a judetului, sa aprobati proiecte, bugetele, sa atrageti investitori, nu sa jucati in filmele cu corupti. N-ati fost alesi sa jefuiti bugetul! Nici sa va aparati drepturile voastre personale si de gasca mafiota. Ati fost alesi sa aparati drepturile cetatenilor care v-au votat. Cu atat mai putin ale lui Cancescu si a pupilei sale Pascu.

Imi provocati repulsie, atat dumnevoastra domnule Mihai Pascu, cat si consilierii corupti care v-au ales ca succesor in fruntea CJ. Nu era normal sa refuzati intrarea in cursa, din moment ce sunteti cercetat de catre DNA in acelasi dosar in care este cercetat si chiar arestat mentorul domniei voastre, Aristotel Cancescu? Vreti astfel sa ascundeti ceva urme lasate prin dosare si sertare secrete? Un om de onoare nu ar fi acceptat propunerea! Dar unde onoare nu este, nimic nu este!

Onoarea, verticalitatea, bunul simt, corectitudinea , punerea in slujba cetateanului,  acestea sunt trasaturile definitorii pentru ocuparea unei asemenea functii. NU dorinta de a parveni , de a va pune in slujba gastilor de partid, a orgoliilor si blaturilor. Important pentru mafiotii penali este doar faptul de a nu scapa puterea din mana. Dar dupa interimatul celor 29 de zile, urmeaza alegerile anticipate..

Taina:
Mai sunt doar cateva zile pana la primul tur al alegerilor anticipate. Aveti grija cand mergeti la urna pe cine votati! 


YO

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...