Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Baronul de Brasov, Aristotel Cancescu, are asigurat arestul!

Hai DNA, baga-i pe toti la “mititica”!

Daca ar fi sa stau stramb si sa judec drept, baronul de Brasov sau Aris si-a meritat cu prisosinta atat poreclele cat si renumele de nas al Cosa Nostrei politice liberale. Eh, poate ca e mult spus “nas” , poate ca era mai nimerita titulatura de Don Aris! Din pacate a ramas tributar unor mentalitati invechite (deh, varsta) - desi isi vopseste parul sa para mai tanar- ba chiar cred ca intampina greutati in a intelege realitatea inconjuratoare. Altfel nu s-ar fi lasat amagit de lacheii si marionetele care-i zgandareau orgoliul si fanatismul de invicibilitate. Am observat ca acest fenomen este raspandit si printre slugile penale din Fagaras, cei care vad bunastare doar in aburii lor de betie galbena si infatuare, in timp ce pulimea, abia isi mai trage sufletul.


In fine, toate ziarele si canalele de stiri vuiesc de arestarea baronului de Brasov, mai putin oficiosul galben al liberalilior Noapte Buna Fagaras, care tace ca porcul in papusoi. Pe semne ca au o jena cu chilotii care le-au intart adanc in fund, de spaima, se-ntelege! Acuma stau si ma intreb, daca nu sunt cativa plangaciosi si prin Consiliul Local Fagaras, in speta cuplul marionetelor, personajele de desen animat, Lolek primarelul si Bolek vicele, precum si nea’ postasul-senator,  dar si firmele de casa care au prestat lucrari la suprapret in urbea noastra. Vom vedea! Cam asta se intampla cand te crezi pe cai mari, descaleci ca un voievod galben prin curtea cetatii, te lasi lingusit de lacheii galbeni si tragi sprituri la cantina Combinatului, fieful liberal al penalilor. Apropos, n-ar fi bine sa-i duca marionetele o lebada fripta, la puscarie? Daca dispar lebedele de pe lac, sigur au fost duse ofranda zeului Aris, cel intemnitat

Sincer sa fiu, cred ca am si un pic de compasiune pentru baron, ca l-am vazut tare abatut si in prag de depresie! Poate ca nu-i chiar o depresie, dar o cadere psihica si un rictus nervos tot a suferit cand a aflat ca o sa fie incarcerat. Zau asa! Nu-i tot una sa stai acasa pe mosia ta, sa suni clopotelul si imediat sa vina somelierul sa-ti prezinte un vin din rezerva privata, sa-ti toarne in pahar , un lacheu sa iti faca pantofii si altul sa te intrebe ce doresti sa servesti la masa de seara Iar alta este sa stai intre patru pereti mucegaiti  si cu zabrele la geam, alaturi de alti infractori de drept comun, care ranjesc cu subinteles.

Chiar ma gandeam la iesirea lui nervoasa, imediat ce a aflat verdictul : “ Bai oameni buni, justitia asta dupa ce ca este legata la ochi, mai este si surda si proasta. Cum sa-mi dea mie, marele Don Aris, 30 de zile de arest? Ar fi inceput Aristotel sa bolborosesca in barba”. Dupa care, sub privirile impasibile ale procurorilor ar fi plecat sa se preda, continuand monologul : “M-au ars dusmanii dar si apropiatii!”

Taina:
Aviz amatorilor si slugilor galbene! Incepe marea arestare a hotilor!

PS: Astept partida de sah promisa si mutarea pionului pe post de regina... 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...