Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 7 octombrie 2014

Aristotel Cancescu, baronul PeNaL cu catusele pe maini

Cati brasoveni si fagaraseni se bucura ca a picat Aristotel? Foarte multi! 

Adio pica frunza si-i galbena ca Aristotel si mafia PeNaLa. Prieteni, am trait sa o vad si pe asta : marele baron liberal , Aristotel Cancescu arestat. Nu credeam ca o sa apuc ziua in care sa-l vad si pe marele papusar galben ca este saltat de mascati si dus ca un infractor de rand cu catusele la maini. Acuma, sincer, nu prea credeam ca o sa se atinga DNA-ul de "intangibilul" baron galben, mai ales ca doar cu o zi in urma se lafaia pe scena foisorului de la Sambata de Sus, alaturi de fetele bisericesti si premierul Ponta.

Una peste alta, am auzit multe pareri exprimate si satisfactia ca in sfarsit are si baronul galben parte de atentia anchetatorilor. Dar exista si o vorba din batrani care spune ca nu este bine sa te bucuri de raul altuia. Totusi, nu-i condam nici pe cei care au deschis sampania, in speta cei care au suferit din cauza furaciunilor, colegii galbeni de partid carora le-a pus bete-n roata sau adversarilor politici, cei care spera sa-i ia locul cat mai repede posibil.Interesant de vazut pe cati o sa-i traga dupa el la hotelul PUSCARIE! Se naste intrebarea : cat de tare se tremura la PNL Brasov si PNL FAGARAS, dar si in PC-ul Brasovean, mai ales ca si Mihai Pascu este cercetat penal in stare de libertate, in randul patronilor si asociatilor lui Aristotel care n-au stiut ce-i criza, incepand cu deputatul Dinita de la PC dar si deputatul Zamfir care este citat si el in dosar, in randul functionarilor cu regim special la CJ, in randul sefilor unor institutii subordonate si bineinteles in randul asa-zisilor jurnalisti care-au mancat o paine buna din mana baronului.

Oare cum dorm noaptea cei care au obtinut binecuvantarea si semnatura pentru anumite functii, cei care i-au pupat mana si dosul ca sa prinda o lucrare pe bani multi si au dat si comision gras inapoi baronului, cum este cazul senatorului penal  Grapa, dar si altii? Ma, dar pe postasul-senator nu l-au intrebat de cantina, sere, contractele pe sute de mii de euro cu scolile din satele fagarasene, dispensarele, WC-urile si gardurile care s-au naruit? Lista-i lunga si poate continua, dar mai bine sa-i lasam pe anchetatori sa isi faca treaba.


Pastel -

 Adio, pică frunza
Şi-i galbenă ca tine, Aristotele!
Rămâi, şi nu mai plânge,
Şi stai dupa zabrele..

 Şi s-a pornit Cancescu
Şi s-a pierdut în zare –
 Iar toti penalii galbeni
Jeleau în aiurare...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...