Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 4 iulie 2014

Fagaras, vesnicul santier de tocat banii contribuabililor

Totul se invarte in jurul banilor. 

 Marele proiect de tocat banii contribuabililor fagaraseni este in derulare. Pe unde treci numai mormane de pamant, gropi, santuri si muncitori plictisiti. Un veritabil santier "cucu, n-avem bani, dar dam de lucru"! Aproape tot orasul este sapat, inchise drumurile sau unele alei, stricate zonele verzi sau trotuarele pentru a se introduce mult trambitatele conducte de apa.

 De fapt toate aceste lucrari trebuiau sa fie finalizate de mult dar nu s-au inteles la bani, fireste. Primaria da vina pe constructori, iar acestia pe edili si mai voalat pe banii insuficienti primiti si redistribuiti catre politrucii care le-au semnat contractele. Problema este ca snapanii din administratie au simtit ca este vorba de facut mormane de bani cu aceste proiecte de reabilitare si modernizare, iar la adapostul bunelor intentii pentru urbe, s-au pus pe cerut comisioane si furat ca in codru. Stiu, cotcodacii galbeni, primarelul si vicele, consilierii manjiti cu gologani vor argumenta ca toate conductele sunt aduse de pe Marte ori Jupiter si sunt din aur masiv, asfaltul este de ultima generatie si are calitati elastice, adica dintr-o singura lopata de asfalt se pun petece si se intinde pe o strada intreaga. Iar bordurile sunt aduse tocmai de la firma de serviciu a galbenilor si sunt facute cu ciment galben si piatra vanta de Sercaia. Astfel sunt acoperiti de mormane de acte pentru acest furt calificat.

Taina:
 Este bine ca se construieste si modernizeaza Fagarasul, dar nu cu o mega escrocherie de tocat bani fie ei si de la UE. Calitatea primeaza, lucrul facut de mantuiala si doar de dragul comisionului, dauneaza. Snapanii o sa sara ca arsi si o sa vocifereze: "Dupa ce ca ne facem datoria si construim totusi ceva, mai si comentati"? Ce conteaza ca ne bagam si noi cateva lopeti cu bani in conturi? 

 Conteaza ca TOTUL se invarte in jurul banilor! Si ca ne cam trageti teapa cu lucrarile de mantuiala...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...