Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 11 iunie 2014

Pssst, ai auzit? Liberalii si-au lipit fundul cu superglue de scaunele sefiei

Batalia pe scaunele sefiei


   Asa cum nu exista manelist care sa nu fie rege, imparat, stapan sau sef , tot asa se cred si liberalii care si-au lipit fundul cu superglue de fotoliul sefiei. Fie ca au fost unsi prin diferite deconcentrate sau institutii, fie ca au dat concurs sau au fost detasati ori numiti interimari, liberalii galbeni nici nu vor sa auda de demisie si se vor si cu "mana" in "tur" si cu sufletul in RAI. Ce tot atata tura-vura, le plac titlurile, sceptrul si zorzoanele galbene, exact ca manelistilor si etniei tiganesti. Fac scandal si se autoproclama EuroHoti de prim rang. Cu aceasta titulatura sint perfect de acord.

   Am vazut ultima gaselnita pe care au zornait-o liberalii pentru ocuparea postului de sef la Casa de Cultura. Derogarea de vechime pentru ocuparea postului de catre manelista lberala, dar si ETERNELE scoruri castigate MEREU de concurentii galbeni cu doar cateva sutimi fata de concurenti. Mai sa fie, ce coincidente stranii.Este anormal politic dar si imoral sa fie si la putere, dar si in opozitie 

   Liberalii si pedelistii brasoveni nu vor sa plece de bunavoie de la conducerea deconcentratelor. Asta dupa ce vicepremierul Liviu Dragnea le-a cerut public membrilor PNL care ocupa functii in administratia publica sa isi prezinte demisiile. Daca au ales opozitia, sa ramana in O_pozitie, nu lipiti de scaun. Despicand firul in patru, vedem ca sefii numiti prin delegare pot fi usor scosi din schema, refuzanduli-se prelungirea. Mai greu cu cei care au dat deja concurs pentru aceste posturi, deoarece au calea legala de a contesta in istanta concedierea.

   Ce concursuri? Sa spunem adevarul clar si raspicat, caci il stim toti: concursuri trucate ca sa castige cine trebuie,mai exact marionetele galbene, fie ca este vorba despre un post local sau judetean. Oare chiar atat de naivi ne cred PNL-istii incat sa isi inchipuie ca cetatenii mai cred balivernele cu aceste posturi scoase la concurs? Vorba aceea: la concurs intra cine vrea, dar iese cine TREBUIE.  Mi-a placut cel mai mult faza cu intrebarile puse de comisia PNL, pentru ocuparea anumitor posturi din administratia locala: ce hobby-uri aveti, de ce ati candidat pentru acest post, sinteti dispusi sa faceti ore peste program, etc. Iar la urma: ADMIS candidatul imbacrat in GALBEN si cu buzunarul plin de galbeni zornaitori. Contestatii? Nu sint! Dar si daca erau ,treceau drept nefondate. Punct!

Taina:
   Pot intelege anumite socoteli incheiate intre anumiti lideri politici. Pot admite ca exista acorduri intre bastani, ca se fac intelegeri, trocuri si sustineri. Exista insa limite peste care nu se poate trece. Iar in judetul nostru si mai ales in Fagras, s-a trecut deja peste orice limita. Nu vorbesc doar despre limita bunului simt, ca liberalii astia obraznici n-au asa ceva. S-a trecut peste lege, peste respectarea legilor nescrise si reciprocitate, cutuma, peste asteptarile alegatorilor.

   Exista totusi o masura, o proportie care trebuie respectata. Trebuie sa isi intinda plapuma atat cat se poate, sa isi cunosaca lungul nasului,  daca  au pretentia de a mai avea elctorat la urmatoarele alegeri. Nimic nu se face cu de-a sila. Indiferent de socoteli, argumente, conjunctura sau bani luati de la "sponsori"! 

   Ceea ce fac acum liberalii suna a banc cu Bula: Vreti nu vreti noi v-o varam sau v-o bagam ...la inaintare pe domnisoara X sau Y, pe neicusorul Z sau sponsorul W. 

Un comentariu :

  1. Cine e seful local pnl? Viceprimarul.... el e singurul responsabil pt scorul mic la alegerii. La cata nesimtire are in el duce tot partidul in jos. Nu stiu daca Primarului ii convine. "Musca" adanc si din procentele lui. Poate se vor treziii... candva....

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...