Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 30 iunie 2014

Lucrari de mantuiala in Fagaras pe banii si nervii nostri

Noi pe ce parte circulam? Pe dreapta, pe stanga sau pe aratura? 


 Lucrari interminabile si sensuri giratorii fara noima, mormane de pamant si bucati de asfalt peste tot in Fagaras, aceasta este parerea opiniei fagarasene. Un tablou sumbru care ne arata nepriceperea si incompetenta alesilor locali in frunte cu edilul sef, mascota galbena. La inceputul primaverii, primarelul ne promitea ca nu mai autorizeaza nici macar o singura lucrare pe starzile Fagarasului, pana ce nu se vor asfalta si termina lucrarile incepute. Doar o noua promisiune neonorata( ca sa nu-i zic chiar minciuna grosolana) ca de altfel toate cele facute de aproape 6 ani de cand s-au instalat liberalii in administratia locala. Vorbe goale fara realizari! Fiecare are dreptul insa la o opinie personala. Asa ca unii vad marete realizari, in schimb ce altii( cei multi) vad dezastrul si incompetenta. Ma rog, fiecare cu opinia lui....

 Intr-o societate capitalista de cumetrie cum este in Romania, bazata numai pe consumatorism si individualism, lupta acerba pentru portofelul personal si promovarea marionetelor in fuctii de conducere, pot afirma cu tarie ca inutilitatea si incompetenta sint cuvintele de ordine, in opinia mea. Cu astfel de oameni submediocrii se conduce un municipiu, doar sa para ca este condus de cineva. Repet ceea ce am mai afirmat de multe ori: chiar daca am alege o lebada, o maimuta sau o coda de matura in functia de primar, tot la fel ar sta lucrurile, dupa umila mea opinie. Marioneta este doar asa de decor....deciziile le iau altii. 

 Desi ne plangem ca Fagarasul este un municipiu sarac, critica nu inseamna nimic acolo unde banii au putere si influenta, iar cei aflati in fruntea bucatelor nu-i cred pe cei flamanzi si goi. Ce conteaza ca in anul de gratie 2014 inainte de alegerile prezidentiale, soferii isi rup masinile in gropile din muncipiu, pietonii sint obstructionati de mormanele de pamant scos din santurile care strabat toate strazile? Pentru primar si administratia liberala important este sa se toace cat mai multi bani si intr-un timp cat mai scurt, sa-si umple buzunarele ca vin alegerile iar in 2016 exista probabilitatea foarte mare ca acesti liberali sa dispara din peisaj. Deocamdata si consilierii sint angrenati intr-un sens giratoriu fara sens - ca si cainele care se invarte aiurea in jurul cozii - se invart si ei in cerc sau in jurul banilor si incearca sa gaseasca o solutie de iesire din acest vartej sau cerc fara directie.

Taina:
 Atentie soferi si pietoni pe unde circulati! Risc de rupere a masinii dar si pericol de cadere in transeele sapate. Daca tineti la viata voastra, va recomand sa evitati strazile fara numar pe care s-au inceput lucrarile.  Nu neg necesitatea proiectului, dar stau si ma intreb: chiar era nevoie de harababura si disconfortul creat doar ca sa va iasa voua spaga? Povestile frumos ambalate si spuse de liberali prin care se toaca banii orasului nu fac doua parale in ochii opiniei publice fagarasene. 

 In Fagaras se iau hotaririle pe genunchi si in sens giratoriu. Si totusi, noi cetatenii urbei, in ce sens mergem? Pe ce parte putem circula? Sau poate ca e mai nimerita intrebarea: mai avem voie sa circulam sau ne invartim si noi in cerc? 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...