Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 26 iunie 2014

Fratia interlopilor

 Peste tot in lume exista organizatii si fratii de tot felul, incepand cu tagma hotilor si gainarilor, pana la mafioti, interlopi si politruci. Caci si politrucii, mai cu sema sparlamentarii sint tot un fel de interlopi, dar cu  acoperire legala si imunitate crescuta fata de ceilalti.
fratia interlopilor

 Zilele acestea se da un adevarat razboi intre clanurile de interlopi din inalta sfera politicianista, acolo unde se fac jocurile murdare, acuzatii la adresa unor inalti demnitari sau rudele acestora. Un razboi pe viata si pe moarte. Orice om echilibrat si mai citit, isi da seama ca interlopii din politica se acuza reciproc, terfelind imaginea presedintelui sau a premierului, biletele roz cu tot felul de acuzatii, aratandu-ne fata murdara a luptei pentru putere. Daca "generalii" si agentiile de securitate n-ar trada "victimele" din vraful ierarhiei, cei care ne conduc din 4 in 4 ani sau respectiv 5 ani - carora le simt sfarsitul- am avea doar dictaturi si tiranie, cu abdicari de tron ca in monarhie. 


   Ipocrizia sparlamentarilor reuniti si cererea de demisie mi s-a parut groteasca, efectiv, mi-e sila si sa comentez episodul de ieri din Parlament. Nu ca n-ar merita demisia, dar mi se pare o impostura sa ceri ceva doar intr-o anumita directie, atata timp cat cei care voteaza sunt penali dovediti sau cercetati de Justitie. 

 Nu cred ca exista judet sau orasel, comuna ori catun, in care politrucii dintr-un partid sau altul sa nu se fi raliat cu interlopii. De la stanga la dreapta, de la marionete la papusari s-au folosit de interlopi locali pentru a aduna voturi, pentru a castiga alegeri, poentru a intimida adversarii sau a spala bani . In Fagaras s-au castigat alegeri prin legaturile cu anumiti interlopi si sefi de clan din anumite cartiere, in special cartierele populate de comunitatea tiganeasca. 

 Conationalii nostri bruneti au fost un factor decisiv in propulsarea anumitor indivizi in fruntea obstei. Unii au facut intelegeri cu liderii partidelor si si-au negociat anumite functii sau foloase pentru ei sau odraslele lor. Unii au ajuns chiar consilieri senatoriali, altii au fost primii care s-au declarat mari revolutionari si au pretins anumite drepturi si banet. 

 Altii, mai spalati si din rasa alba, au batut palma cu anumiti lideri de partid, investind in campanii o anumita suma de bani, iar in contrapartida au fost plantati in miniparlamentul  local in functii de consilieri. Chiar daca au facut bisnita cu valuta si n-au muncit o zi in viata lor, astazi fac vechime in CL si freaca pana lebedelor sau piciorul biroului galben unde troneaza Marioneta Galbena. Mai sunt si alti cocalari care au urmat acelasi traseu, doar ca sunt pe lista altui partid. 

Taina:
 In opinia dumneavoastra, cati dintre sparlamentarii care au dat votul pentru demisia presedintelui, sunt curati si fara legaturi cu clanurile interlope sau de bruneti?  Si aici ma refer in special la senatorii care grapa prin Parlament sau deputatii venetici care nici nu stiu bine unde este Fagarasul, dar, care reprezinta Tara Fagarasului. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...