Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 5 iunie 2014

Evolutia politrucilor din Fagaras reprezentata prin Clopotul lui Gauss

Daca nu ati convins la europarlamentare, credeti ca puteti convinge la prezidentiale?

  Mixul de marketig presupune politica de produs. Fara a avea un produs competitiv, in cazul de fata un politruc mediatizat, nimeni nu are nici o sansa in fata alegatorilor.
 Iar principalele etape pe care le parcurge produsul( in cazul nostru politrucul mediatizat de catre mass-media aservita) sunt:
1. Lansarea politrucului din stadiul de NO Name
2. Cresterea ( capital acumulat datorat laudacilor din partid si mass-media aservita)
3. Maturitatea ( Capital acumulat)
4. Declinul ( Eliminarea)

Clopotul lui Gauss in politica fagaraseana

  In conjunctura prezentata  a fost creat „modelul MARIONETA” dintr-un No Name, care datorita papusarului Aris, dar si ca urmare a mediatizarii zilnice a imaginii acestuia printr-o presa docila, a ajuns primar.  La asa electorat, asa primar! La asa partid, asa conducere! Nemultumitii nu s-au prezentat la vot.Dupa fiecare apogeu al oricarui fenomen, axiomatic, urmeaza decaderea. Fenomen normal si inevitabil. Acest declin local a fost vizibil la alegerile europarlamentare, cand fagarasenii nu s-au mai inghesuit sa voteze europarlamentari conform indicatiilor pretioase ale marionetei si toata cohorta de galbejiti care s-au perindat prin Tara Fagarasului si Poiana Narciselor, ci au ales exact invers decat le-au sugerat tandemul Lolek si Bolek. Selfi-urile si toata propaganda media cu Iohannis sau vizita actorului ajuns principe si alte bazaconii, n-au avut rezultatul scontat. Po_pulimea s-a cam saturat de "alesi" si regi sau principi care strang doar biruri. Sa se duca si regele si actorul-principe impreuna cu sasul infipt in fruntea PNL-ului de catre agenturile straine direct  in Germania sau unde si-a intarcat dr.aku copiii si sa ne lase pe noi in pace. Iar liberalii care-i sustin, sa se ia toti de manuta si sa paraseasca tara si Fagarasul, ca suita a acestora. PUNCT!!!

PNL-ul a suferit o infrangere umilitoare atat la Fagaras cat si in Sibiul condus de sasul Iohannis, desi marionetele galbene s-au plimbat la brat si au distrus numeroase narcise strivindu-le sub talpile lor grosiere. Semn clar ca nu mai au sustinerea electoratului. Am afirmat de multe ori ca acesti copii imaturi care au preluat fraiele PNL-ului in Fagaras, sint  pusi doar pe capatuiala si o sa duca partidul la pierzanie. Strategii sunt varza, conducerea este lamentabila, dar la afaceri si comisioane, la coruptie si biruri impuse cetateanului, la hapa-hapa si sunat goarna, sunt EuroCampioni.


Efectul contrar a fost considerat, de catre „primarul incompatibil” si vicele , doar un derapaj, nicdecum un vot de blam din partea propriului electorat considerat, pana mai ieri, disciplinat, receptiv la „mici cu mustar galbejit” dar si usor de manipulat prin excursii de "placere" organizate de catre postasul ajuns senator. Oare pe aceste placeri S-A CERUT ACCIZA? Intreb si eu? Ca asta in loc sa se ocupe de problemele fagarasenilor care l-au votat sa-i reprezinte, umbla dupa cai verzi pe pereti. O vorba din batrani spune ca de ce iti este frica nu scapi. In loc sa ceara anularea TAXEI PE TEVA, impusa ilegal de conducerea liberala din Fagaras, el cere acciza pe pornografie.


Ce animozitati ori ostilitati politice, ce doctrine, ce idealuri, ce jena fata de electorat!? Banii nu au culoare iar coruptia politica in urbea noastra, legea si dreptatea sunt optionale. Doar incomozii sunt cercetati si fraierii platitori de biruri si taxe inventate. Fraierii sunt citati in instanta de catre Tisca si Ecou-termic, iar lichelele incaseaza onorariul. Iar "onorabilii" politicieni locali sunt spalati si curatati mai ceva ca la "Nufarul". Li se ascund dosarele prin sertare bine incuiate, se dau solutii de NUP sau sunt chiar scosi basma curata chiar daca au fost declarati incompatibili ori au incalcat legea. V-am spus ca si Marian, directorul-gunoier, mare stab penal, o sa fie scos basma curata? Ei, exact asa s-a si intamplat! Ca nevasta politistului care instrumenta dosarul este angajata exact la domn'Marian liberalul, este doar o coincidenta, nu-i asa? Cam multe coincidente, in ultimul timp...

Taina:
Dintotdeauna politrucii au incercat sa se protejeze, mai ales de bratul lung al legii, fie prin supunerea institutiilor statului, fie au cautat tot felul de tertipuri pentru a amana sa dea socoteala pentru faptele lor.
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...