Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 17 iunie 2014

Ce rezulta din fuziunea Grapa-Popa? Un nou sparlamentar: GRopa ( care o sa ne ingroape)

Motto: „Poţi să păcăleşti câţiva oameni tot timpul şi toţi oamenii o perioadă, dar nu poţi să păcăleşti toţi oamenii tot timpul”. (Abraham Lincoln)


Declaratie de dragoste sau opinia personala a celor doi?

 De data aceasta nu este vorba despre simpatii sau antipatii politice, nici de opinia mea personala sau a fagarasenilor, nici macar despre opinia pamfletarului de a fi critic nu este vorba. Pur si simplu trecem in revista declaratia de iubire lansata de catre cei doi senatori care o freaca pe dreapta: Grapa si N.V.Popa. Sau poate ca este totusi vorba despre opinia personala a celor doi sparlamentari?  Daca singurele joburi din care nu ai fost dat afara au fost cele de la stat cu mana intinsa la STAT, inseamna ca faci parte cu siguranta din tabara PNL. Daca te mai si aliezi cu dusmanul doar ca sa mai prinzi ceva ciolan, inseamna ca esti fie traseist politic, fie din tabara "capitalistilor" adevarati.  Daca acest tablou iti suna cunoscut, inseamna ca esti cu adevarat de "dreapta" sau o freci pe dreapta, ma rog, chestie de interpretare.

 Mai au un pic si isi declara iubire vesnica. Zici ca-s cel putin frati de sange sau amanti(politici) care s-au iubit pe ascuns timp indelungat. Dupa declaratia data de mai varstnicul senator PDL, N.V Popa, se pare ca cel putin de 10 ani isi fac curte si ochi dulci : „Pregătirea acestei fuziuni a început încă din momentul în care a început colaborarea în cadrul Alianței Dreptate și Adevăr (Alianța DA). Atunci cei care negociau alianța au considerat că al doilea pas după ce trec alegerile este fuziunea. Iată că, după zece ani, lucrurile merg în această direcție. Așa că membrii vechi sunt pregătiți pentru această fuziune, iar cei noi înțeleg importanța acestei fuziuni, pentru a crea o forță care să vină la putere în cel mai scurt timp.” 

 Liberalul s-a aratat mai reticient  in declaratii: „Trebuie să armonizăm o anumită etică pe care am avut-o până acum cu toți ceilalți și, în special, cu alegătorii. Am sancționat un anumit tip de politică dusă de un partid politic cu caer acum ne aliem și e nevoie de foarte multă înțelegere și armonie și trebuie să primeze interesul național”, a declarat Grapa.

Interesant de vazut cat o sa tina aceasta idila si daca este sau nu o relatie trainica sau doar o noua curvasarie politica. 

Taina:
 Nu de alta, dar nu as vrea sa fiu acuzat ca mi-am bagat nasul aiurea si am stricat o relatie bazata pe dragoste si respect. Sincer va spun, nu mi-ar placea sa fiu acuzat, peste ceva timp cand domnii Grapa si Popa vor incepe sa se spurce, ca am cobit. 

 Mai bine sa-i lasam sa isi declare dragostea in public, sa se curteze, sa isi faca ochi dulci si chiar sa se impreuneze sau imperecheze. Dar din aceasta fuziune ma tem ca o sa rezulte un nou tip de senator: Gropa

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...