Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 5 mai 2014

Votand, putem face diferenta! Un independent ca Erwin Albu era necesar in judet.

Numarul celor care vor vota in cunostinta de cauza, pot face diferenta intre gastile politice si vointa alegatorului. Desi este o campanie fara vlaga, fara substanta, bannerele si afisele sunt anemice si cu mesaje stupide, alegatorii pot face diferenta si au ultimul cuvant.

Iar noi, fagarasenii, avem nevoie de minte limpede, chiar daca oferta electorala este atat de saraca si departe de ceea ce am avea noi nevoie, parerea mea. Pacat ca nu avem si noi un candidat local sau macar un independent ca Erwin Albu din Codlea, luptator anticoruptie neobosit. N-a fost sa fie! Pacat! Cu un astfel de candidat se putea face diferenta. Dar un astfel de personaj incomod pentru politruci, a fost oprit din cursa de o lege stramba care impune candidatilor independenti 100.000 de sustinatori. Aproape imposibil de atins aceasta cifra, fara ajutorul unor organizatii, culte religioase sau mass-media care sa-i faca publicitate.

Multi dintre alegatori, scarbiti fiind de actuala clasa poltica nici macar nu vor merge la vot. Mai ales cetatentii manipulabili, cei invatati cu plasa, cu masa si dans la cantine, brichete, pixuri, etc. Iar in acest caz, diferenta o vor face partidele si gastile de interese, care sunt bucuroase de prezenta scazuta la vot. Fagaraseni, mergeti la vot ! Nu le faceti jocul politrucilor. Votati in numar cat mai mare si cu cine vreti, numai sa votati. Este foarte important numarul de votanti.

Practic, o mana de oameni, au dat girul unor politruci, desi nu reprezinta vointa majoritatii.  Desi regula democratiei spune ca minoritatea se supune majoritatii, daca nu ne prezentam la vot, iar ne vom lasa reprezentati de cei alesi de catre minoritari. Daca va lasati manipulati de demagogii de partid si mass-media locala, atunci iar o sa decida o mana de oameni pentru zecile de mii de fagaraseni.

Taina:
Asta dovedeste lipsa de socializare si comunicare a fagarasenilor, organizati mai mult in gasti pe baza de interese si mai putin ca si concitadini ai aceleasi comunitati. Important este sa VOTATI, caci cei multi pot face diferenta. 


(Yo din Fagaras)

3 comentarii :

 1. Nu e un model de urmat tovarasul Albu din Codlea... oare cine a falimentat serele? tatal acestui justitiar... cu acei bani isi sustine el acum campanile de imagine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutare citititorule!

   Nu-l cunosc personal pe acest om si nici familia lui. Nu cunosc amanunte... Insa, demn de urmat este modelul justitiar si lupta contra sistemului.

   Daca sunteti din Codlea sau aveti si alte informatii care pot demonstra contrariul, va stept cu noi date. Multumesc pentru interventie.

   Ștergere
 2. http://avanpost.wordpress.com/2011/04/10/cine-este-erwin-albu/
  http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-17401


  Sunt Oameni care doresc ca domnul Erwin sa aiba o aparitie in care sa explice cine este, in ce conditii a fost directorul unui SA de stat la o varsta in care nu-ti termini facultatea, de ce se spune ca a delapidat, de ce si in ce conditii si cum a ajuns consilier local si ce intentii are in Consiliul Europei. Fiul cui este si in ce conditii isi permite lux de amenzi, datorii la stat, bani si alte cele. Oamenii vor sa stie cine este Erwin, ca doar de aia este sustinut. Nu ca-i revolutionar, ci ca ne va reprezenta. Da, Oamenii au dreptate, vreau sa stiu si eu si cred ca chiar Erwin vrea sa stie. Ca sa nu-si faca iluzii cu oameni ca mine si altii ce-si pun probleme de gen. Nu pe facebook. Peste tot vrem sa stim cine este Erwin Albu, daca vrea sa ne reprezinte! Sunt Oameni ce nu sunt prosti si doresc si asteapta ca Erwin, cel ce si-a permis sa reprezinte oamenii din strada, cu tot respectul, sa isi demonstreze intelectul si apartenenta spre buna vointa a celor ce n-au avut

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...