Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 16 mai 2014

Sorinele, iar momesti fagarasenii la vot?

Lichelele din administratie.
Ieri a avut loc o sedinta cu iz electoral in care alesii i-au luat cica la rost pe reprezentantii santierului care au transformat Fagarasul in teatrul de razboi, cu transee si tot disconfortul creat de sapatorii de comori si galbeni zornaitori. Tot circul sau joaca asta de-a popa-prostu' ( caci asa ne cred liberalii astia obraznici) , s-a desfasurat la sediul SC.Apa Canal Sibiu, acolo unde troneaza supusul liberalilor( Manta).

In alta ordine de idei, cica autoritatile locale l-au luat la rost pe directorul firmei de sapat transee si saracit bugetul local, Jenica Dop (sau Boierica Galbenica), si i-au cerut sa ia masuri. Exersati tradarea sau mimati interesul pentru urbe si locuitori? Interesant de stiut cand a "comis-o" Sorinel si clica de liberali din consiliu: atunci cand au acordat contractul firmei Recon si Doje( cu dedicatie de la centru) sau acum cand mimeaza ca este ingrijorat? Rusinicaaaa Sorinele! Rusinica! Iar juri stramb si momesti electoratul? Pinochhio, ti-a crescut nasucul si te-ai tras la fata ca lupta de clasa.

Astia chiar ne cred prosti! Pana acuma n-au vazut in ce stare este Fagarasul? Taman acuma inainte de alegeri au inceput si ei sa scoata nasul din primarie. Am si eu o intrebare catre toti limbacii si trambitele din primarie : acum ceva timp cand va laudati cu proiecte de milioane de EURO si modernizarea Fagarasului si alte baliverne, nu ati constientizat cat de MINCINOSI, si stupizi sinteti? Ca diploma de INCOMPETENTA ati obtinut-o deja.

O alta chestiune este cea a venirii marelui om de afaceri, Ioan Niculae, pe platforma chimica pentru a discuta cu conducerea Nitroporos. Imi aduc aminte ca acum cativa ani, stateati la coada toti politrucii sa va trageti in poza cu marele "investitor" care a aterizat cu elicopterul privat, direct la Nitroporos. Au trecut doar cativa ani de atunci, iar actualmente oamenii fac greve, sunt disperati ca nu isi primesc salariile. Iar Niculae, santajeaza si ameninta guvernul cu inchiderea fabricilor pe care le detine.

Intrebarea mea este: ce le spuneti acestor oameni? Acum nu mai megeti la Nitroporos sa-l intampinati cu covor rosu si sa faceti poze? Se alege praful de Fagaras, iar voi, toti politrucii, va declarati EuroCampioni ai minciunilor, mandri ca sunteti romani, ca ne aparati tara si alte baliverne. Jenantilor! 

Taina:
EuroCampionii MINCIUNILOR si INCOMPETENTEI! Mandri ca ati furat pe rupte! Va aparati interesele voastre si etc.  Lichelelor!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...