Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 23 mai 2014

Sfatul meu : mergeti la vot pe 25 mai! Absenteismul nu este o solutie!

Sfatul meu ca si parerolog politic amator este sa meregeti la vot pe 25 mai. Stiu, este duminica, poate ca o sa fie soare, o sa vreti sa iesiti la iarba verde, sa faceti un gratar, sa va plimbati copiii sau sa va petreceti timpul liber in alt mod. Este dreptul dumneavoastra.  Un sfert de ora va puteti rupe din program si sa va prezentati la urne. Alegeti pe cine vreti! Doar prezentati-va la vot. Absenteismul nu este o solutie!

Stiu, o sa spuneti ca v-ati saturat de actuala clasa politica. Va este lehamite de politrucii, mincinosii si marionetele care v-au inselat asteptarile. Va simtiti inselati de copiii astia imaturi care administreaza Fagarasul! Si aveti dreptate! Si eu m-am saturat pana peste cap. Dar daca nu iesim la vot, nu rezolvam nimic. Poate o sa spuneti ca nu va intereseaza cine merge la Bruxelles. Gresit, deoarece alegerile din 25 mai vor stabili cine va conduce UE, unde se iau cele mai importante decizii inclusiv pentru tara noastra.Nepasarea, absenteismul de la urne nu este o solutie! Dimpotriva. Avantajeaza partidele politice corupte si papusarii care fac smenurile in municipiul nostru. Politrucii se vor bucura daca nu va prezentati la urne. Au masinaria lor de vot pe care mizeaza. Pe ei, nu-i deranjeaza indiferenta voastra. O prezenta scazuta la vot nu transmite nimic. Este falsa ideea de a boicota alegerile.

Votati cu cine vreti, votati contra celor care v-au facut viata un calvar, votati impotriva celor care v-au pus taxa pe teava si nenumaratele biruri, votati contra celor care va sfideaza, votati contra cuiva sau votati pentru cineva, votati pe cel fara sanse, votati independenti, dar prezentati-va la urne!

Taina:
Prin absenteism le sporiti sansele celor pe care-i injurati, cei care va fac viata grea si va taxeaza cu biruri nenumarate si insuportabile. Degeaba veti injura dupa aceea!  Nu rezolvati absolut nimic prin absenteism. Sa va prezentati la vot este mult mai important decat va inchipuiti. Transmiteti-le un semnal politrucilor prin votul dumnevoastra. Doar asa le dejucati planurile. 

Daca v-am convins, mergeti la vot si votati cu cine vreti, numai prezentati-va la urne!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...