Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 29 mai 2014

Se reseteaza sau nu scena politica fagaraseana?

Permutari pe tabla de sah politica


Rezultatele slabe obtinute la europarlamentare obliga partidele de dreapta sa isi uneasca fortele. Este daca vreti o alta alianta facuta pe genunchi, doar ca sa fie CONTRA CEVA . O alianta contra naturii a fost si USL-ul. Acum vad ca se poarta "menage a trois" intre partide. Deh, nu isi mai satisfac poftele doar in doi, musai si un al treilea..Ma rog, treaba lor.

Sa revenim la lucrurile serioase de pe plaiurile noastre fagarasene. Daca acum aproape doi ani, tandemul liberal primar-vice, adica Manduc si Carje( sau Lolek si Bolek), defilau cu o majoritate de 60% la alegerile locale, dupa europarlamentare, au fost trimisi la culcare de catre pesedistii din garada veche. Punct! Acest esec lamentabil este rodul otravit al aliantei cu PSD, chiar in locul considerat odinioara fief securizat al PNL. Aici castiga mereu Cancescu procente bune pentru judet. Ei, practic ar trebui sa realizeze TOTI liberalii ca situatia s-a schimbat si sunt OUT. Iar aceasta situatie poarta si un nume la Fagaras: Carje. Dorinta acestuia de imbogatire peste noapte, dorinta de a deveni primar in locul lui Manduc.  Pentru prima data dupa 2008, primarul Manduc are o mare problema: IMAGINEA SIFONATA!Este necesara o resetare a cadrelor pe scena politica fagaraseana

O sa avem un an cu schimbari de oameni si strategii sau poate ca nu...Ati vazut voi caine sa plece de buna voie din macelarie? Nici eu! Cum sa lase Carje-Manduc puterea si sursa de bani din mana?

Pe langa toate acestea o sa mai avem si un an 2016 foarte interesant. Sa vedem daca actualul presedinte PNL Fagaras il mai lasa sa candideze pentru un al treilea mandat pe Manduc. Sau poate ca asta a si asteptat sa isi indeplineasca visul de a deveni primar, iar acum are ocazia imputandu-i lui Manduc esecul obtinut la europarlamentare. O sa fie o lupta interesanta de canibalism politic.

Prabusirea PNL-ului in propriul fief se datoreaza proastei administrari a urbei, a gafelor si deciziilor gresite luate de catre partid fata de populatie, factorii majori care au dus la scorul mic obtinut de penelisti. Chiar daca penelistii il invoca pe Antonescu, Iohannis si conducerea centrala, eu le raspund ca acestia n-au venit la Fagaras si au spus: IMPUNETI taxa pe teava, puneti-l pe Tisca director la Ecoterm, pe Ghetea la spital, Manta la ape si Marian la salubritate. Nu ei au luat aceste decizii. Punct si de la capat!

Cel putin conducerea centrala a PNL-ului a avut decenta dar si onoare sau coloana vertebrala sa isi prezinte demisiile. Primari mult mai puternici decat acest Manduc si care au obtinut scoruri mult mai bune la europarlamentare si-au recunoscut infrangerea ( vezi la Galati, Tecuci,si prin unele sate ). Un  singur exemplu dau: sasul din Sibiu! Putem detesta realitatea, dar ea ne obliga sa fim lucizi si sa ne vedem lungul nasului...

Taina:
N-au inteles nimic liberalii si pedelistii din acest esec rasunator. Parca-s cu galbeata pe ochi si au creierul spalat. Astia vad realitatea deformat si cred ca ei si doar ei au dreptate. Treziti-va mai baieti! Ca acea beatitudine si viata de huzur din clubul select al alesilor (mafiotilor) care ne-au subjugat pana acum, se cam sfarseste.

Iar aliantele astea facute impotriva cuiva, doar ca sa accedeti tot voi la ciolan, ne cam lasa rece. Dupa ce v-ati bagat in pat cu PSD-ul, mai inainte cu PDL-ul, acum iar o ardeti cu acelasi PDL cu care v-ati paruit, nimeni nu o sa va mai creada. 

Practic, in ultimii ani, fiecare s-a aliat cu fiecare, pe rand, dar efectele au fost ZERO. Ati urmarit doar sa-i eliminati pe adversari si sa va cocotati in functii. 

Un sfat gratuit pentru absolut toate partidele din Fagaras: daca vreti sa mai castigati ceva la urmatoarele alegeri, schimbati-va oamenii din conducere. Ca cei de acum sunt urati si huliti de fagaraseni. Nu mai au credibilitate!

Am si un mesaj pentru CINEVA: In timp ce toti jucatorii isi muta piesele pe tabla de sah insangerata,  la noi, cineva tace... Si nu-i prea bine! Ca se lasa cu urmari si urmatoarele alegeri sunt aproape...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...