Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 14 mai 2014

Promisiunile alesilor si dezamagirile fagarasenilor

De un tablou electoral pastelat au avut parte fagarasenii la alegerile locale din iunie 2012, dar si in prezent, in campania pentru europarlamentare.
Candidatii din 2012, ne-au impuiat capul cu tot felul de proiecte si termene de finalizare.

La aproape doi ani de cand au fost investiti in functie, pentru unii dintre consilierii nostri care s-au inscris pe lista, dar si pentru actualul primar, proiectele au ramas doar pe hartie sau la stadiul de viitor proiect cu data nedefinita. Pentru altii, lucrurile par sa se fi concretizat, daca nu vizibil, cel putin la nivel declarativ. Cate s-au si adeverit si finalizat, va las pe voi sa trageti concluzia. Intr-o democratie moderna, cei care nu si-au respectat promisiunile, trebuiau sa isi dea DEMISIA de ONOARE.

Luand orasul la picior si pe baza a ceea ce vezi, a problemelor de care te lovesti, este IMPOSIBIL sa nu realizezi ca poti veni cu noi si noi proiecte in beneficiul comunitatii. Mai trebuie si sa vrei sau sa iti dea voie partidul! Este adevarat ca nu prea sint printre consilieri oameni cu specializari in economie, legislatie sau proiecte. Dar asta nu-i absolva de vina INCOMPETENTEI!

Alesii nostri profita de faptul ca NOI cetatenii, ca societate civila, nu suntem organizati. In ce anume? Intr-o organizatie sau ceva ce poate sa se impotriveasca hotararilor LOR care nu corespund nevoilor noastre.

Taina:

Cine nu face scorul de 35%, platește cu capul, i-a anuntat Liviu Dragnea pe sefii de filiale in cadrul întalnirii de la Brașov. La PNL, este si mai drastica situatia: o sa plateasca Crinut cu scaunul( sau patul) daca nu obtin macar 20%  din voturi in intraga tara.

Miza ramane nu castigarea alegerilor, lucru clar,ci demonstratia unei organizari impecabile.Stransi cu usa de agenda politica atotstapanitoare, trebuie sa ne alegem cu grija cuvintele ca sa nu-i suparam pe politrucii momentului.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...