Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 8 mai 2014

Proiecte putine inaintea alegerilor: " Scapa Fagarasul de gropi"

Mai avem putin si s-a scurs jumatate din campania electorala pentru europarlamentare. Inca un pic si vom asista la bilantul partidelor dupa niste alegeri care, conteaza foarte mult pentru viitoarea batalie din toamna. Vi se pare, cumva, ca partidele, fie ca vorbim de PNL-ul care administreaza Fagarasul, fie ca vorbim de celelalte partide, se zbat cu adevarat pentru miza uriasa reprezentata de europarlamentare?


In Fagaras, partidele sunt ca amortite. PNL-ul nu mai are resurse financiare( ca le-a cheltuit nea Kknescu cu penalii), PSD-ul isi pastreaza proiectele pentru la toamna, iar PDL-ul nu mai este de mult in carti in zona noastra. Cica este mai mult o campanie "din usa in usa". Cu alte cuvinte: n-avem bani, convingeti oamenii cu vorbe dulci. Adica, apelati la pensionari si asistatii sociali, principalii votanti din urbe. Pe mine ma nedumireste somnolenta PNTCD, PPDD, PRM, PMP si celelalte partidulete.

Aceste alegeri ar deveni mai interesante daca partidele cu pretentii( PNL si PSD), ar iesi in fata cu niste proiecte si solutii viabile. Cu niste locuri de munca! Nu mascarada de care dau dovada. Ca oferta anemica: gen asfaltarea unor drumuri din judet, promise de PSD-isti sau carpeala PNL-ului la gropile din asfalat. Astea sunt abureli electorale. Se vede treaba ca n-au bani si nici solutii! Auzi la ei: "Consilierii locali PNL sunt hotărâți să pună bariere la intrările principale în municipiu, taxă la intrarea în Făgăraș pentru TIR-uri!". Manifest : "Scapă Făgărașul de Tiruri". Eu cred ca era mult mai nimerit manifestul: Scapa Fagarasul de gropi si craterele lui Manduc".

Taina:
Ca sa scoata ochii fagarasenilor, liberalii s-au apucat sa plombeze gropile din asfalt, unde incepusera sa creasca florile si buruienile. E bine si atat, decat nimic. Pacat insa ca nu sunt alegeri in fiecare an, poate asa am avea si noi sosele si trotuare ca la oras. Ca de borduri aruncate aiurea si fara rost, dar pe bani multi, ne-am cam saturat.

In loc sa le aplicam un sut direct in dos si sa-i trimitem la cosul de gunoi al istoriei, ne uitam la ei. Ba ii mai si votam. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...