Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 19 mai 2014

Politrucii ne-au inselat asteptarile : Fagarasul lor si Fagarasul nostru

Hartia suporta orice!

Fara personalitati, fara personalitate, fara ideologii si fara programe! Doar multe bannere publicitare si afise electorale care mai de care mai tampite si fara un real impact asupra alegatorului. Peste cateva zile, se vor scoate alegatorii la vot, multi, putini, functie de puterea financiara a partidului..O radiografie in procente o vom avea dupa data de 25 mai.

In Fagarasul lor, EuroCampionii HOTIILOR si MINCIUNILOR, cu tandemul Lolek ( zis Marioneta sau Pinocchio de Fagaras) si Bolek( vicele sau baiatu' lu' tata) inceraca sa-i ademeneasca pe fagaraseni inspre urne. La fel vor incerca si cei care afirma ca sunt mandri de apartenenta lor politica , de cei care apara tara de ...martieni?, ori altii care pur si simplu afirma ca vor schimba totul cu forta, ori ne promit mere verzi si blonde cu pletele in vant. Ei, in Fgarasul acesta al lor, exista si Fagarasul nostru, a celor multi. Cei care nu pun botu' la promisiuni si minciuni.

Pentru ca ne-am tot lasat amagiti de promisiunile LOR, le-am votat listele cu toti nimurucii, pentru ca ne-au fost inselate asteptarile, iar acum constatam ca ne-au tras in piept, o sa le intoarcem pur si simplu spatele. Daca la inceput de mandat, ne-au promis proiecte de milioane de EURO, cu termene de finalizare si surse de finantare, bunastare in Fagaras, etc, astazi se dovedesc doar simple minciuni scrise pe o foaie de hartie. Ca vorba aceea : hartia rabda orice!

Realizarea nimicului sau taiatul frunzelor la...lebede

Nu mai suntem copii ca sa credem in basme si ceea ce viseaza unii si altii, mai ales cand acestia sunt politruci care activeaza in slujba cetateanului. Nu mai toleram minciuna angajatilor nostri din administratia locala. Fie ca-i vorba despre primar, vice sau consilieri, sefi de birou sau institutii ale statului, e timpul sa dea socoteala cetateanului.

Recitind declaratiile actualilor alesi cu privire la proiectele promise in campania electorala din 2012, constatam ca aproape toti lucreaza de zor la ele, dar pana acum nu le-a iesit nimic. Ghinion sau prosteala pe fata? Si in mandatul precedent, au promis la fel, iar fagarasenii le-au mai dat un vot de incredere spernd ca de data aceasta or sa faca treaba. Ca o sa schimbe lucrurile.. Aiurea! Dupa sase ani de conducere liberala in Fagaras, nu se vede nimic concret. Bine, trambitele galbene afirma ca sistemul ticalosit nu i-a lasat sa isi puna planurile in aplicare. Care sistem mai fratilor? Ca voi sunteti sistemul! Aveti un presedinte de Consiliu Judetean care imparte banii discretionar, ati fost in alianta, ati guvernat, ati avut ministere si deconcentrate pe mana, iar local aveti toti directorii unsi din partea PNL. Despre ce vorbim?

Taina:
In Fagarasul LOR exista asemenea proiecte, numai ca noi nu le vedem. Poate ca suferim de miopie forte. Mda, dar au trecut 6 ani si tot nimic. Sigur, mai au timp inca doi ani, sa taie frunze..la lebede. Iar apoi o sa ne spuna ca mai au nevoie de inca un mandat de 4 ani ca sa duca la bun sfarsit ceea ce au inceput. Adica huzureala pe banii fagarasenilor. Asa ca va vor cere votul pe 25 mai, la toamna si in 2016, promintandu-va tot felul de noi proiecte la fel de viabile ca si cele de pana acum. Alte MINCIUNI nunatate in tenta galbena..

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...