Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 15 mai 2014

Gura targului : Prea smechereste, prea ca la ..tara!

Recidivez prin a posta "zvonurile" primite via email, multumind pe aceasta cale sursei. Nu pot garanta corectitudinea afirmatiilor, de aceea le-am si trecut la rubrica "Gura targului". Le putem incadra si la stiri nostime, dar tinand cont ca specificul blogului este pamfletul, se incadreaza perfect.

In prima dezvalurie este vorba despre teama de a conversa a lucratorilor din Primaria Fagaras. Chiar daca dupa marea tradare a PNL-ului, baronii liberali locali au fost ocoliti de DNA si alte structuri de control - unii chiar au fost scosi basma curata, la ordinele venite de la centru - lucratorii din primarie au inventat un cod secret de comunicare. De teama ca ar fi interceptati, fireste! Astfel ca, nu mai exista vanzoleala si galagia de odinioara pe holurile si incaparile primariei. Cica este mai liniste, nu se mai povestesc filmele vizionate si nici pataniile cu plozii ori alte discutii din sfera privata aruncate peste birou. Se vorbeste mai mult in soapta, cu franturi de fraza, se da din cap si din maini( ca sa aprobe sau dezaprobe un cuvant, fapta, gest, cadou  sau mita...intelegeti voi ce vreau sa spun). Parca esti la spitalul de NERVOSI! Mda, dar teama de inregistrare este mare. Scopul scuza mijloacele.

O alta stire nostima si fara acoperire, este aceea ca un distins domn cu o pozitie inalta si de o anumita coloratura politica, care are de ceva timp o relatie mai speciala cu o doamna foarte deschisa, au cam intrat in sevraj. Bun, veti spune si care-i cauza? Hmm, nu-i greu de intuit, desi n-am primit detalii amanuntite.. Totul pleaca de la bani. Plus ca distinsul domn a cam neglijat-o in ultima perioada, iar ea si-a dat seama in sfarsit ca a fost doar folosita.

Taina:
Un lucru este cert: Iadul care s-a abatut asupra baronilor locali, prin tartorii DNA care au pornit vanatoarea de capete, au o lista scurta cu mai multi presedinti de consilii judetene si primari. Iar dupa cum sustin sursele noastre, de liberalii din Brasov si Fagaras nu s-au atins. Oare de ce? Cine trage sforile? Pana cand sunt pastrate dosarele la naftalina?

Ma hazardez sa fac un pronostic: pana dupa alegeri! Depinde de cine iese presedintele tarii. Intodeauna exista un sforar mai mare decat papusarul din judet, cel care manipuleaza marionetele locale!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...