Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 7 mai 2014

Ganduri catre citititorii Opiniei Fagarasene

Si cei mai puternici oameni au nevoie de un prieten

Poate ca nu ne-am vazut fata in fata niciodata sau poate ca ne-am intersectat privirile doar intamplator in viata reala, dar iata ca aceasta platforma online a reusit sa ne adune zilnic. Sa prezinte interes cititorilor fideli dar si criticilor sau politrucilor vizati, care stiu ca urmaresc website-ul cu sufletul la gura. Zi de zi, ati petrecut minute bune citind acest blog, din dorinta de a afla anumite stiri, fapte, ganduri sau secrete din spatele usilor inchise. Altii,au intrat doar din curiozitate, iar criticii si politrucii doar m-au monitorizat, sa vada, iar scriu despre ei sau despre adversarii lor politici. (Oare azi cine mai este luat in colimator?)

Analizand comentariile, am ajuns chiar un fin observator sau psiholog amator, care a inceput sa desluseasca "ADN-ul" fiecarui comentator, indiferent sub ce pseudonim se ascunde. Este daca vreti, ca o amprenta a comentatorului, un cumul clar de obsesii si complexe comportamentale, cu multe frustrari. Injuriile si vocabularul ii tradeaza...

Opinia Fagaraseana se "hraneste" din evenimentele societatii, faptele ilegale comise de anumiti indivizi, din comentariile, opiniile, sugestiile si chiar reprosurile dumneavoastra. Este insa de dorit o relatie mult mai stransa blog-cititori.

Nimeni nu este puternic singur! Impreuna devenim o forta.

Fagarasenii trebuie sa aiba curajul sa ne semnaleze necazurile lor si jocurile de culise, din comunitate, care uneori ne sunt inaccesibile din varii motive. Putem stopa abuzurile, modifica cursul gresit al lucrurilor si crea un viitor mai bun. Uniti ii putem OBLIGA pe alesii locali sa tina cont de parerile noastre. Toate acestea cer curaj si un dram de oamenie sau respect pentru aproapele nostru. Nu va cer sa fiti "justitiari" si nici turnatori. Daca detineti informatii, faceti-le publice prin intremediul blogului. Se cheama spirit civic!!

APEL CATRE FAGARASENI !

Nimeni nu este puternic singur! Impreuna devenim o forta.  Nu-i lasati sa ne inchida gura, sa ne puna "cizma" pe grumaz, sa ne fure banii comunitatii, fiind raspunzatori pentru faptele lor. Asadar, FAGARASENI, nu stati in umbra !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...