Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 6 mai 2014

Administratia publica si site-ul primariei in blocaj

Administratia publica si site-ul primariei sunt intr-un continuu blocaj

Dupa cum am mai afirmat, Primaria Fagaras are un site de tot rahatul. Citeste aici . Cu buna stiinta sau nu, din incompetenta sau rea-vointa, site-ul este neactualizat si contine informatii vechi. Nici pana in ziua de azi, consilierii locali nu si-au publicat " Raportul de activitate" OBLIGATORIU. Motorul de cautare al site-ului nu este de nici un folos, iar navigarea este greoaie si pentru internautii experimentati.

Conform Legii 544/2001, articolul 5, alin. 3: "Autoritatile publice sunt obligate sa dea din oficiu publicitatii un raport periodic de activitate, cel putin anual". Consilierii si viceprimarul, trebuie, ANUAL, sa intocmeasca rapoarte de activitate care sa fie facute publice, sa le poata consulta oricine. Alesii locali trebuie sa depuna un raport de activitate in primul trimestru al anului pentru anul precedent. La Fagaras NU SE APLICA LEGEA ! Legea 215 / 2011, legea administratiei publice locale, prevede clar: "consilierii sunt obligati ca in indeplinirea mandatului sa organizeze periodic intalniri cu cetatenii si sa acorde audiente; fiecare consilier, precum si viceprimarul sunt obligati sa prezinte un raport anual de activitate, care va fi facut public prin grija secretarului". Asteptam ca Secretarul Primariei, Laura Elena Giunca, sa isi faca datoria!! Citeste si aici.

Practic, media locala este privata de documentele necesare informarii, site-ul primariei fiind neactualizat. Contine documente incomplete si majoritatea doar din anii anteriori, fara relevanta. Cetateanul, este practic neinformat si indus in eroare. Domnilor administratori ai urbei, cine se face vinovat de slaba comunicare cu cetatenii? Site-ul Primariei este de tot rahatul. Cine este INCOMPETENTUL care-l administreaza ? Sa i se faca numele public !

Ne dorim un dialog mai strans cu cetateanul


Administratia publica ar trebui sa intervina mai mult pentru aducerea la cunostinta cetatenilor despre deciziile si hotararile Primariei. Fiecare banut trebuie justificat, fiecare decizie luata de consilieri trebuie afisata pe site. Sunt importante parerile celor din strada, conteaza mult informarea pentru ca ei sunt cei care platesc darile. As dori sa tineti cont si de cetateni, pentru ca ei sunt cei care contribuie la buget, iar domniile voastre doar ii taxeaza.

Taina:
Nu este un atac la adresa primarului sau administratiei, ci a unor servicii din cadrul primariei care nu isi fac treaba si in special " a celor care introduc tot felul de taxe ". Cine din administratie nu doreste sa se faca publice informatiile? Cine este incompetentul care nu isi face treaba? Sau cine este cel care nu-l lasa sa isi faca treaba? De ce-l mai platititi din banii nostri, daca nu actualizeaza site-ul ? 

3 comentarii :

 1. Te ocupi doar de "porcarii". De ce nu verifici afacerile viceprimarului din orasul vostru. Nu mai ai loc de firmele neamurilor lui pe la scoli, gradinite, licee etc. Asta e de cercetat. Marele justitiar din orasul vosyru....

  RăspundețiȘtergere
 2. Salutare si tie, cititorule!

  Cand traisti printre porci, esti obligat sa te ocupi de "porcarii". Ma bucur ca nu ma ocup de.."gainarii", ca nu ma mai citea nimeni. O sa-l citez pe maestrul Cristoiu : Regula de aur a jurnalismului este sa-i oferi publicului un subiect fierbinte si de interes".

  Daca esti unul dintre "nobilii" orasului "nostru" si ai subiecte fierbinti despre viceprimar, primar sau alti politruci din alte partide, te astept cu materialele incriminatoare. Am infiintat si rubrica " Reporter pentru o zi" unde poti sa-ti versi naduful si sa ne arati calitatile domniei tale de jurnalist de investigatie. Mai exista si rubrica "Gura targului" unde poti sa ne spui anumite zvonuri, soapte din trag sau la coltul blocului, in calitate de colaborator( nu trebuie sa te semnezi cu nume si prenume).

  Pe acest blog, importante sunt ideiile oamenilor, nu identitatea lor. In alta ordine de idei, personal n-am nimic cu nimeni si nici nu ma erijez in "justitiarul" orasului "vostru" asa cum te-ai exprimat. Doar semnalez neregului, trag semnale de alarma si divulg uneori publicului anumite fapte( nu toate pe care le stiu sau aflu prin intermediul colaboratorilor). Fac si eu ce pot! O sa scriu un scurt articol pe aceasta tema.

  Te astept cu materialele despre viceprimar si firmele neamurilor!

  O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dai dovada inca o data de putere de caracter si onestitate atunci cand ai lasat in forma bruta comentariul acestui specimen de comentator, produsul finit al ”luminatei” sale conceptii despre fagaraseni. Astfel ne putem da si noi seama cu ce anume te confrunti cand incerci sa mentii functional acest site, de cate mizerii si injurii ai parte. Si totusi, ai puterea sa-ti pastrezi calmul, bunul simt si puterea de a merge mai departe. Pentru toate acestea RESPECT!

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...