Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 18 aprilie 2014

Sapatamana patimilor in Consiliul Local al Rusinii Fagarasului

Fagarasul pare blestemat sa aiba parte numai de conducatori pusi pe capatuiala. Puterea tampeste. Pana si un personaj sters si linistit ca om sau o marioneta, se pare ca se transforma in ahtiat dupa putere si LOVELE mai ales dupa mai multi ani de mandat. Sa nu mai aiba simtul realitatii si sa se inconjoare de oameni marunti si posedati de interese meschine. Singura calitate a oamenilor astia marunti este limba cea mare, lata, umeda si care se muleaza perfect pe dosul liderului de partid. Dar si plicul cu care isi liciteaza jiltul in Consiliul Local. Farisei. Oare toti acestia sunt descendentii lui Baraba?

Sistemul asta pagubos de tocat bani publici este creat simplu si eficient atunci cand ai de-a face cu mase de oameni blanzi si rabdatori cum sunt fagarasenii! In sensul ca, votam un INCOMPETENT si lista lui de corupti care si-au cumparat locul in CL odata la 4 ani si apoi stam si ne uitam neputinciosi cum ne fura si cum isi bat joc de noi fara sa facem nimic! Cunosteti vreun politruc care nu si-a cumparat locul? Nici eu.

Si pentru ca acesti administratori incompetenti stiu ca nimeni nu le poate face nimic timp de 4 ani si bazandu-se pe memoria scurta a votantilor, ne tin blocati tot intr-un santier..Dar sa revenim la locul de munca ideal: Consiliul Local al Rusinii Fagarasului. Aici, trai pe vatrai. Nu, aburelile postate prin ziarele locale, cu locuri de munca LIPSA sau doar prin strainatate..

Asadar, mult mai patimesc consilierii nostri la locul de munca. Se duc pana acolo, ridica doua degetele ca la scoala, incaseaza leafa. Apoi, extenuati de atat efort de ridicari de maini si baut cafele - patimesc saracii, nu gluma- se prabusesc intr-o bine-meritata si odihnitoare pauza pana la viitoarea sedinta.

Taina:
Am o opinie oarecum aparte, referitoare la copartasii care fura bugetul local, la biruri si subjugarea fagarasenilor. Cand pe listele electorale vor aparea oameni onesti, simpli, fara cotizatii la partid, abia atunci renaste speranta. 

Sa nu uitam ca suntem in saptamana Patimilor. Sa incercam sa ne reculegem, sa meditam si sa-i iertam pe cei care ne asupresc si fac viata amara. Iar sambata spre duminica, dupa ce cocosul va vesti dupa miezul noptii Invierea Domnului, sa iesim cu lumina Invierii si ganduri mai bune, sa rostim "Hristos a inviat!".

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...