Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 2 aprilie 2014

Santier pe strazi si tomberoane pline cu mizerie in intampinarea europarlamentarelor

Se stie ca politica este o groapa de gunoi in care scormonesc politrucii, dar de aici si pana la a lasa de izbeliste urbea pe care o pastoresc liberalii de ceva vreme, este drum lung. Daca primarului si liberalilor le place sa traiasca in dezordine si mizerie, este treaba lor. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa suportam si traim si noi la fel.

Neigienic si inestetic, asa arata municipiul Fagaras. Degeaba au bagat atatia bani in reabilitare si au sifonat milioane de EURO, degeaba au dat lucrari firmelor de casa ale liberalilor, degeaba am suportat atatia ani mizeria, noroiul, praful, zgomotul si toate neplacerile, consecinte firesti ale unor lucrari de asemenea amploare, ca totul se face fara cap si doar de mantuiala. Spalare de bani. Ceva pavele sau borduri, mai aveti in plan? Poate la toamna, inaintea alegerilor prezidentiale...Suntem cu ochii pe voi!!!

Culmea este ca onor primarelul, cica a plecat in Germania sa le tina nemtilor o cuvantare despre avantajul anveloparilor pentru locuinte.  Cea mai tare poanta de 1 APRILIE ! Doi cai frumosi ...si un primar . Ha ha ha. M-am prapadit de ras.... Pai, saracul de el, nu este in stare sa anvelopeze locuintele fagarasenilor sau sa elimine taxa pe teava, din care se hranesc toti liberalii.. Mare-i cinismul si ipocrizia unora. In Germania se anvelopeaza de peste 10 ani de zile toate locuintele sociale. De cca 2-3 ani au dat navala romanii pe santierele nemtesti si numai de anvelopari se ocupa. Mama, ce mega-escrocherie deplasarea asta! Altul mai gospodar si care a facut ceva pentru orasul lui, n-au gasit ?

Mi se pare strigator la cer! E complet aiurea sa iti lasi strazile desfundate, mormane de nisip si mizerii cat cuprinde. Administratia locala este cea care trebuie sa vegheze, daca nu la confortul cetatenilor, macar la estetica localitatii. La urma urmei, curatenia tine de educatie si de conduita civica. Dar nu poti sa le ceri, ceea ce n-au ! Atata timp cat PUZ-urile si PUG-urile se fac intr-un anonimat ciudat, pe genunchi, fara simt de raspundere si fara a se tine cont de regulile si nevoile cetatenilor, va mai curge multa apa pe Olt pana o sa avem un municipiu modern.

Taina:
Abia astept sa-i vad pe politruci cum isi tin discursurile pentru alegerile europarlamentare in vecinatatea gunoaielor si a strazilor sapate, cu mormane de tevi si pamant. O fi politica gunoiul societatii, dar asta nu inseamna si automat ca politicienii care administreaza Fagarasul sunt doar niste CERSETORI  sau GUNOIERI care nu isi fac treaba. Ca pretentii de specialisti in administratie, anvelopari sau mass-media, vad ca au cat cuprinde.. Dar ceva fapte concrete, aveti ?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...