Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 3 aprilie 2014

Raspuns catre cititorul PNL-ist care ma monitorizeaza

Vad ca se poate comenta si civilizat, fara injurii... O sa iti raspund la fel de civilizat si punctual:

1. Este mai degraba un blog anticoruptie, anti a tot ceea ce inseamna asuprirea cetateanului, daca vrei, anti-sistem ticalosit, a celor care detin monopolul asupra tuturor institutiilor si care provoaca nemultumirea cetatenilor, etc. Ati vrut totul pentru voi: primar, viceprimar si toti directorii de institutii sa fie penelisti. Acuma asumati-va raspunderea si esecul! Acesta este reversul monedei... Iti mai aduci aminte de schimbul de replici cu paritatea consilierilor si functia de viceprimar? Ei bine, poate acuma te-ai convins ca am avut din nou dreptate. Doar nu o sa scriu despre Barbuti, Simen, Judele( fie iertat) sau Ciocan, care nu mai au nimic de spus. Scriu despre cei care asupresc la ora actuala cetatenii cu diferite biruri ilegale, comit faradelegi si secatuiesc bugetul local, scriu despre clanul mafiot care stapaneste urbea. Clar? Sau trebuie sa ma tot repet pana intelegi si tu ca nu se mai poate minti in halul asta? Ca nu mai puteti manipula opinia publica si nu mai detineti monopolul asupra mass-mediei, datorita faptului ca s-au desteptat si cetatenii si consulta mai multe surse de informare, multumita internetului. 

2. Rolul pamfletului si in general critica este una constructiva si se doreste tragerea de maneca a celor care fac fapte ilegale, contra societatii civile si indreptarea greselilor facute, dorindu-se prin aceasta sa nu se mai repete faptele, indiferent de numele sau functia faptuitorului. Numele nu joaca nici macar un rol sau apartenenta la un anumit partid. Acuma, ca s-a nimerit ca in Fagaras sa fie despoti cei din PNL, asta este situatia. La nivel de tara, sunt huliti mai marii PSD. In trecut au fost cei de la PDL si PNTCD. 

Sa critic alte partide care n-au nimic de spus in Fagaras? Sa acuz PSD-ul, PDL-ul, PC-ul care n-au putere de decizie in CL? Poate doar sa-i acuz ca nu fac opozitie PNL-ului...asta da( desi am facut acest lucru) Or, sa acuz celelalte partidulete care nici macar nu au consilieri in administratie, pentru slaba prestatie si incompetenta celor din administratie? Doar asa ca sa ma aflu in treaba sau ca sa iti fac tie pe plac? L-ati mustruluit pe Barbuti cand era primar si l-ati tocat zi de zi pe canalele mass-media atunci cand erati in opozitie. Ai uitat? Esti om de presa, ce naiba!

3. Acuma, ca nu iti convine tie realitatea si crezi ca este doar opinia mea personala, este treaba ta. Eu te-as sfatui sa trimiti pe cineva prin oras- dar nu imbracat in galben sau cu microfonul si aparatul de filmat la gat - si sa intrebe populatia ce parere are despre actuala administratie si PNL...O sa ramai surprins de rezultat. Oricum, am vazut ca traiti in alta lume. Voi, cei galbeni, vorbiti despre bunastare si un Fagaras prosper care exista doar in imaginatia voastra. Mai dati-va jos de prin masini si circulati pe strazi...

Concluzie:
Blogul este la dispozitia tuturor cetatenilor fagaraseni, indiferent de apartenenta politica, religie sau orientare sexuala. Daca ai ceva de spus, un subiect fierbinte, o taina, ai stiinta despre infaptuirea unor faradelegi, trimte un email si il voi publica. Daca tu crezi ca ai un subiect despre o persoana care merita sa fie laudata sau scoasa in evidenta cu ceva, daca exista o asemenea persoana integra in actuala clasa politica din Fagaras, chiar si din partidul tau, eu iti stau la dispozitie. Dar adu argumente solide, nu laude si promisiuni, ca astea le faceti de aproape 6 ani si nu se vede NIMIC. Absolut nimic. ZERO! Mi-ar placea sa pot scrie despre fapte bune, realizari, persoane oneste, dar lipsesc cu desavarsire....


O zi buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...