Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 10 aprilie 2014

Puterea este ca raceala, apare si dispare cand nu te astepti

Azi esti la putre, maine la zabrele!

Si se mai mira lumea ca Fagarasul nu este bagat in seama de catre centru si cei de la judet. Pai, ne plangem cu totii ca, vezi Doamne, clasa politica este corupta si ne asupreste, ca nu ne reprezinta si ca isi apara coruptii.

Bun. Cand vin alegerile, de ce mergeti mai fratilor la cantina/restaurant pentru dineurile oferite cu generozitate de partidele politice? De ce luati plasele cu alimente si apoi votati ca orbii? Eu nu zic sa nu mancati si beti sau sa nu luati "cadourile" alimentare puse in plase, dar de aici si pana la vot, este cale lunga.

Ati vazut cum isi apara liberalii oamenii? Ati vazut cum l-au scos basma curata pe direcorul de la gunoaie? Mie personal, nenea asta, Victor Marian, mi se pare ca seamana cu un personaj din desene animate. In primul rand, ca este hilar tot ceea ce se intampla in institutia pe care o manageriaza. In al doilea rand, pentru ca este purtator de mustata si seamana perfect cu personajele din Asterix si Obelix. Cu unul seamana la propriu, iar cu celalalt, atunci cand este umflat adevarul ...Desi acuzat de abuz in serviciu, cu acte si declaratii ale subalternilor, este scos basma curata cu ajutorul partidului. Deh, mafia penala!

Directorul "gunoier" a aspirat si la un post de consilier local pe lista PNL. N-a fost sa fie! In schimb, chefuri cu alesii locali, slava Domnului, cat cuprinde. Afacerile si averea i-au crescut considerabil, de cand s-a dat de partea PNL-ului. Deh, remuneratia mare, banul public berechet si la dispozitia managerului, iar toate acestea cu acceptul si influenta politica a penalilor. Fagarasul saraceste de la o zi la alta, muncitorii de la Salco Serv se plang de salariile de mizerie, iar oameni ca personajul acesta purtator de mustata gen Asterix, prospera si se bucura de protectie.

Taina:
Stiu, nu este frumos sa faci misto de infatisarea oamenilor sau de numele lor, caci n-au nici o vina ca arata ca anumite personaje din desenele animate sau poarta nume de tot rasul( in cazul anumitor personaje). Mea culpa! 

Dar eu nu mi-am propus sa fac misto de domnul mentionat in articol, desi constat ca autoritatile cam fac misto de noi, dand astfel de solutii.  Spectacolul sau teatrul de papusi regizat si jucat de marionetele galbene in dosarul care se tot instrumenteaza de peste un an de zile, este o comedie pe banii contribuabilului fagarasean, ca sa rada astia de noi. Altfel spus, suntem luati de prosti!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...