Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

duminică, 27 aprilie 2014

Primarul si PNL-ul taie frunze la lebede pe lac, iar PSD-ul vine cu solutii concrete

Si se mai mira lumea, inclusiv ziaristii lu’ peste din presa galbena,  ca nu suntem bagati in seama la Brasov si Bucuresti. Pai, astia galbeni, doar promit, scriu ceva, apoi se razgandesc, dupa care revin si spun ca nu se poate, ca nu sunt bani si etc. Da', primarul si PNL-ul , ce pazesc? Ei, uite, va spun eu: primarul papa-lapte si intreg PNL-ul care administreaza Fagarasul sunt doar niste marionete fara suflet, fara capacitatea de a face ceva. Desi ei afirma ca administreaza Fagarasul, faptele dovedesc contrariul.


Stati putin ca abia acum vine partea interesanta. PNL-ul, habar nu are ca PSD-ul, conform conferintei de presa sustinuta de vicepresedintele Consiliului Judetean, Mihai Popa, o sa se ocupe de ocolitoarea Fagarasului si alte trei drumuri din judet. Toate acestea sunt posibile cu concursul ministrului C-tin Nita, ministrului Dan Sova si directorului CNADNR care vor fi prezenti pe data de 8 mai in Tara Fagarasului. La acest moment sunt in discutie doua variante, una de Nord si una pe la Sud de Fagaras, care au lungimi de 13 km, respectiv 6 km. Stau si ma intreb: ce administreaza liberalii? Ce mai are de comentat g(c)uru Fagarasului, care habar n-are pe ce lume traieste, dar trambiteaza ca un papagal galben numai ineptii cu UAT-uri si bariere, taxe pentru ocolitoare si alte tampenii? Vezi aici!

Mai mult decat atat, la Rompiro se vor crea noi locuri de munca prin investirea a 10 milioane de EURO. 
Investitia s-a aprobat in Consiliul de Securitate si Aparare a Tării si se va derula prin Ministerul Economiei si Ministerul Apararii Naționale.Banii sunt destinati Fabricii de Pulberi, pentru modernizarea si extinderea productiei de pulberi militare si civile, astfel asigurandu-se cateva sute de noi locuri de munca. De la cca 180 de angajati cati are in prezent Rompiro, se va ajunge la maxim 400 de persoane. Era si timpul sa se faca ceva si pentru fagaraseni.

Taina:
Vreau sa subliniez faptul ca apreciez modul in care liberalii stiu sa o dea cotita, sa taie frunze la lebede pe lac, sa se dea la fund atunci cand NU pot realiza ceva,. Atunci cand este un subiect fierbinte pentru Fagaras, cand trebuie sa faca ceva concret pentru urbe, locuri de munca sau sosele, etc, apar cotiturile in discurs si trambitele galbene spumega de furie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...