Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 9 aprilie 2014

La ce ne folosesc noua, astia?

O vorba din popor spune cam asa : "Padure fara uscaturi nu exista". Mda! Dar, la fel de adeverat este ca exista fagaraseni care merita toata stima si respectul nostru. Dar acestia, nu-s implicati in politica si nici nu ies in fata, nu au functii de conducere, etc. Pentru asta exista politrucii si "uscaturile".

Am tot stat si m-am gandit la ce or fi buni astia? Cum care astia? Inutilii si necoptii din Consiliul Local. Tristii din administratie, consilierii care nu fac absolut nimic, in afara faptului ca se intalnesc la o cafea numita "sedinta", unde se ridica mana ca la scoala si apoi se incaseaza leafa.

De consultat cetatenii, o gluma buna sau insulta la adresa "boierilor galbeni", de facut strategii, o dejectie si o fata palida, de votat, fara intrebari si opuneri, doar cu mana pe sus ca la scoala. Si atunci? La ce-or fi buni? Poate doar asa, sa le iasa calculul si sa mimeze democratia. Prin urbe nu-i vedem, sa se intereseze de cetateni. Naiba stie cu ce se ocupa. Poate cu taiat frunza la cainii comunitari tinuti intr-un padoc ilegal. La ce-i mai tinem?

In sfarsit, dupa umila mea parere, se incheie o era a hotilor, a politrucilor deontologi, a trambitelor de partid, ce-i care isi spun "pilonii de baza". Daca vreti, un fel de sfarsit de era a dinozaurilor( in partidul rosu) si destramarea haitei catelandrilor comunitari( haita galbena care bantuie urbea). Cuvantul de ordine este procentul mare in alegeri, in toate taberele politice. Deci, suna trambita in toata cetatea, a mobilizare! Sa vedem cat si reusesc sa mobilizeze fagarasenii dezamagiti?

Taina:
Prin aroganta, in politica nu a castigat niciodata NIMENI. Culmea e ca istoria se repeta si nu se invata din greseli. Am vazut ce au patit cei din PNTCD, cei din PDL, dar si cei din PSD care au nesocotit vointa organizatiei si a electoratului impunand oameni la conducere si functii, vedem ce se intampla cu novicii din PNL, care calca peste demnitatea fagarasenilor si-i asupresc cu zambetul dispretului pe buze, cu biruri nesfarsite si oameni de nimic impusi pe functii. 

Unii n-au priceput nimic. Eu i-am tot avertizat ca fiecare pasare pe limba ei piere. Inevitabil cineva va pierde.. De aceea s-a si ajuns in situatia de acum in care opinia publica cere sanctiuni drastice pentru cei care le-au inselat asteptarile si membrilor de partid sau simpatizantilor, le-au nesocotit dorintele...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...